Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde sertifikalar dağıtıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde sertifikalar dağıtıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Seda Yekeler Eğitim Vakfı iş birliği ile hayata geçirilen ‘Gökkuşağı Yabancı Dil Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilere sertifikalarını ABB Başkanı Mansur Yavaş verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Seda Yekeler Eğitim Vakfı (SEYEV) iş birliği ile başlatılan Gökkuşağı Yabancı Dil Eğitim Merkezi’nin ücretsiz eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi. Törene katılarak gençlere sertifikalarını veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gençlerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi.

“KENDİNİZİ GELİŞTİRMENİZDE KATKISI OLACAK”

Sertifika töreninde konuşan Mansur Yavaş, “Bugün sertifikaları dağıtacağız. Israrla devam edenlerin büyük başarı kazandığını gördük. Beraber sohbet ettiğimiz gençlerin gözlerinde özgüven açıkça hissediliyordu. Herhangi bir ülkede yanlarında sözlük taşımadan kendi dertlerini çok rahat bir şekilde anlatabilecek durumdalar” dedi. “İnşallah bundan sonraki hayatınızda da kendinizi geliştirmenizde çok büyük katkısı olacak buna kalpten inanıyorum” diyerek açıklamalarını sürdüren Yavaş, şöyle devam etti: “Bu bizim için de bir ilk denemeydi. Geliştirmemiz ve sayıyı artırmamız gerekecek. 400 bin yüksekokul öğrencisi var. İhtiyacı olan öğrenci sayısı da çok daha fazla… Daha farklı neler yapabiliriz, ele almamız gerekecek. Sizlerin başarılı olduğunu görünce yaptığımız işin de iyi olduğunu ispat etmiş olduk. Bu nedenle inşallah daha da geliştireceğiz. Bu kursa devam eden yarım bırakmadan sonucuna erdiren ve bugün sertifika almaya hak kazanan herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda da başarılarınızın devamını diliyorum.”

ara-001.jpg

ÖĞRENCİLERDEN TAM NOT

Öğrenciler ise eğitimden duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: Deniz Umut Aypek: “Bize aile gibi yaklaşmaları ile beraber güzel bir ilerleme kaydettim. Özgüvenim yokken bile dışarıda bir turistle konuşabilecek seviyeye geldim. Sertifikamı Mansur Başkan tarafından aldım, bu da çok mutlu etti beni.”

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.