Ankara’da iğrenç olay: Çocuğu lolipopla kandırdı cinsel organını kopardı

Ankara’da iğrenç olay: Çocuğu lolipopla kandırdı cinsel organını kopardı

Ankara’da yaşanan iğrenç olayda 8 ila 10 yaş arasındaki dört çocuğu lolipop vaadiyle kandıran 43 yaşındaki Enver Demirci, evinin bodrumuna indirdiği çocuklara saldırdı. Üç çocuk kaçmayı başarırken, çocuklardan birinin cinsel organı koptu.

Söz konusu olay, Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşandı. Geçtiğimiz ağustos ayında yaşanan olayda 8 ila 10 yaş arasındaki dört çocuk, sokakta oynarken yanlarına 43 yaşındaki Enver Demirci geldi. İddiaya göre çocuklardan yardım isteyen Demirci, lolipop verme vaadiyle çocukları binanın bodrumuna indirdi. Bir anda kapıyı kapatan Demirci, çocuklara saldırmaya çalıştı. Ancak üç çocuk kaçmayı başardı. 8 yaşındaki H.A. ise kaçmaya çalışırken demirlere takılarak kaçamadı. Sonra ise iğrenç ve dehşet verici olaylar yaşandı. Hürriyet.com.tr’den Mert Hasan Benli’nin aktardığı habere göre Enver Demirci, küçük çocuğun pantolonunu indirerek cinsel organını ısırdı ve çocuğun cinsel organının kopmasına neden oldu. Olay sonrası gözaltına alınarak tutuklanan Enver Demirci hakkında 111 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

cocuk-2.jpg

AVUKATLARDAN KARŞILIKLI AÇIKLAMALAR GELDİ

Hürriyet.com’da yer alan habere göre; şüphelinin avukatı, müvekkili hakkında “Hafif Mental Retardasyon (normale yakın ve düşük zihinsel yetersizlik)” tanısı bulunduğuna ilişkin raporu olduğunu ve bu nedenle tutuklu yargılanmasının hukuka aykırı olduğunu savundu.

Sekiz yaşında iğrenç saldırıya maruz kalan küçük H.A.’nın çocuğun ailesinin avukatı Şahin Antakyalıoğlu ise küçük çocuğun hastanede uzun süre tedavi gördüğünü ancak yapılan bütün operasyonlara rağmen, kopan uzvun geri eklenemediğini belirtti. Antakyalıoğlu, "Kopan uzuv için özel bir hastane dikebiliriz demiş. Ancak ameliyat maliyeti çok yüksek. Ailenin bunu karşılaması mümkün değil. Bu anlamda aile yetkililerden yardım bekliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.