Ankara'da yine başıboş köpek dehşeti! Bir çocuğa daha saldırdılar

Ankara'da yine başıboş köpek dehşeti! Bir çocuğa daha saldırdılar

Ankara'nın Mamak ilçesinde 15 yaşındaki Ece Uslu'ya köpekler saldırdı. Kuduz aşısı yapılan kızın annesi, belediyenin önlem almasını istedi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan olayda, 15 yaşındaki Ece Uslu, babaannesini ziyaret etmek için apartmandan çıktığı sırada, köpeklerin saldırısına uğradı.

KORKU DOLU ANLAR

Çevredekilerin müdahalesi sonucu köpekler kaçarken, yaralı kız Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve kuduz aşısı yapıldı. Ece'nin annesi, Esra Uslu, köpeklerin sürekli tehdit oluşturduğunu belirterek belediyeye tepki gösterdi. "Kızım, 'Anne ölüyorum, ölüyorum' diye bağırdı," diyen anne, kızının olaydan ciddi şekilde etkilendiğini ifade etti. Ayrıca belediyeye köpekler hakkında şikayetlerini iletmesine rağmen yanıt alamadığını belirtti.

KUDUZ AŞISI YAPILDI

Belediyeden sürekli "Küpeli" cevabını aldığını belirten anne Uslu, bu tür köpek saldırılarının tehlikesine dikkat çekti. Uslu, "Köpeklerin küpeli olması çocuklarımın yaralanmasını haklı çıkarmaz," diyerek tepki gösterdi. Anne Uslu, belediyenin sokaklardaki güvenliği sağlamak için yeterli önlemleri almasını ve köpek saldırılarının son bulmasını istedi. Köpeklerin sadece çocuklar için değil, tüm mahalle sakinleri için tehlike oluşturduğunu belirtti. Uslu, "Sokakta korkmadan yürümek istiyoruz," diyerek, yetkililere seslendi. Anne Uslu, kızının yaşadığı saldırı nedeniyle ciddi bir travma geçirdiğini ve okul hayatının bundan olumsuz etkilendiğini söyledi. Ece Uslu'nun eskiden sokak hayvanlarına karşı merhametli olduğunu ancak şimdi bu olay yüzünden büyük bir korku yaşadığını söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.