Ankaragücü Tuzlaspor’u 2-0 yendi

Ankaragücü Tuzlaspor’u 2-0 yendi

Ziraat Türkiye Kupası beşinci tur mücadelesinde Ankaragücü ve Tuzlaspor karşı karşıya geldi. Oynana mücadeleyi Ankaragücü 2-0’lık skorla kazanmayı başardı. Ankaragücü aldığı bu galibiyet ile Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16'ya yükseldi.

Zirrat Türkiye Kupası beşinci tur karşılaşmasında Ankaragücü Tuzlaspor’u 2-0 yenmeyi başardı. Maçtaki golleri 7. dakikada Jese ve 55. dakikada Federico Macheda attı.

Ankaragücü evinde oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Tuzlaspor’u 2-0 yenmesinin ardından bir üst tura yükselmeyi başardı. Ziraat kupası 5. tur müsabakaları bugün oynanacak 4 mücadele ile devam edecek. Ankaragücü, Tuzlaspor karşılaşmasında attığı iki golün yanı sıra oynadığı oyunla da göz doldurdu. Sarı Lacivertli ekip 7. dakikada oğuz Ceylan’ın asistini Jese’nin gole çevirmesiyle maça hızlı başladı. Maçın genelinde iyi performans gösteren Ankara temsilcisi 55. dakikada Federico Macheda’nın Marlon’un asistini gole çevirmesiyle 2-0’lık üstünlüğğü yakaladı. Maçı bu skorla bitirmeyi başaran Ankaragücü bir üst tura yükselmeyi başardı.

gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.