Ankara'ya korkutan uyarı: Donacağız!

Ankara'ya korkutan uyarı: Donacağız!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre Ankara genelinde soğuk hava etkili olacak. İşte Ankara 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Ankara bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu; Ankara, Kırıkkale, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Karabük çevrelerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte Ankara 5 günlük hava durumu:

ankara-5.jpg

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak iç kesimlerde mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Ankara'da rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA'YA UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankaralıları şu ifadelerle uyardı:

"Zirai Meteorolojik Uyarı : Bugünden itibaren hava sıcaklığının hissedilir derecede azalarak iç kesimlerde mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Buna bağlı olarak bölgemizde bugün akşam saatlerinden itibaren gece ve sabah saatlerinde 07.05.2024 Salı gece saatlerine kadar hafif kuvvette zirai don hadisesi bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.