Arakanlılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Altınok'a dua

Arakanlılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Altınok'a dua

Budistlerce aileleri katledildikten sonra Bangladeş’in Kokspazar Bölgesi’nde kurulan kamplara yerleştirilen Türkiye’nin himayesindeki Arakanlı yetimler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti’nin Keçiören Adayı Turgut Altınok’a dua etti. 

Myanmar ordusu ve fanatik Budistlerin baskı ve zulmüne uğradığı için yaşadıkları yerleri terk ederek, Bangladeş’in Kokspazar Bölgesi’nde kurulan kamplarda yaşamak zorunda kalan ve Türkiye’den gelen insani yardımlarla hayata tutunmaya çalışan Arakanlı Müslümanlar, zulme seyirci kalmayan Türkiye’ye her gün toplu bir şekilde dua ediyor. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE ALTINOK’A DUA

Myanmar ile Bangladeş arasında Arakanlı yetim çocuklar için kurulan kampların birinde, uğradıkları zulmü uluslararası her platformda gündeme getiren ve dünyaya bu konuda çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile o kamplara maddi yardım gönderdiği bilinen AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a yüzlerce öksüz ve yetim çocuk dua etti.

Bölgede insani yardım için bulunan Türkler tarafından kayda alınan toplu edilen duada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Turgut Altınok’un afişleri açıldı, Türk Bayrakları sallandırıldı.  

e09e833c-a55b-468b-aa41-4bc4143a9deb.jpgALTINOK’TAN ARAKANLI          MÜSLÜMANLARA SELAM 

Arakanlı Müslümanların yaşadığı kamplara yardım gönderdiği bilinen AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, çekilen videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Altınok, “Arakan’da yıllardır Budistler tarafından Müslümanların maruz bırakıldığı zulmü lanetliyor, bize dualarını yollayan her bir kardeşimizi muhabbet ile selamlıyorum” notunu düştü.  

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.