Arda Güler için son şanslar: Takımdan ayrılabilir

Arda Güler için son şanslar: Takımdan ayrılabilir

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler'in talipleri artıyor. Avrupa devlerini peşine takan Arda'nın Real Madrid'de kalmak için son şanslarını iyi kullanması gerekiyor. İşte detaylar...

Real Madrid'de yeni yeni süre bulmaya başlayan ve A Milli Takım'ın Macaristan ile Avusturya maçlarında forma giyen Arda Güler, yolun sonuna yaklaştı.

Sakatlıkları nedeniyle aylarca forma giyemeyen Arda, iyileştikten sonra maçların son dakikalarında süre almaya başladı. Oynadığı kısıtlı sürede sergilediği performansla göz dolduran Arda ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

İtalya'dan Milan'ın, İngiltere'den Tottenham'ın ve Almanya'dan Bayer Leverkusen'in talip olduğu Arda'yı isteyen kulüpler çoğaldı.

İspanya basınında çıkan son haberlere göre; Arda Güler'e bu kez Bundesliga'nın 2 devi talip oldu. Bayern Münih, genç futbolcuyu bonservisiyle transfer etmek isterken Borussia Dortmund, Real Madrid'e kiralama önerisinde bulundu. Ayrıca Las Palmas ve Getafe'nin, önümüzdeki sezon Arda'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

ARDA'NIN SON ŞANSLARI

Haberlerde; Arda'nın yaz takımdan ancak kiralık formülüyle ayrılabileceği ve satışın asla gerçekleşmeyeceği vurgulandı.

Kiralama formülü konusunda ise EURO 2024 ve ligin son haftalarındaki performanslara göre karar verileceğinin altı çizildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.