Arda Güler Real Madrid'deki hedefini açıkladı

Arda Güler Real Madrid'deki hedefini açıkladı

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler Kafa Sports'a verdiği röportajıyla gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. "Ali Koç ile kırgınlığım yok" diyen Arda Güler, Gol sevincinin ne anlama geldiğini ve Real Madrid'deki hedefini açıkladı.

İspanyol Devi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler Kafa Sports'a röportaj verdi. Güler Ali Koç ile ilişkisi Real Madrid'in kendisine olan transfer vaadi ve gol sevincinin ne anlama geldiğini verdiği röportajda açıkladı.

İşte Arda Güler'in röportajından öne çıkanlar.

REAL MADRİD'İN TRANSFER VAADİ

Real Madrid bana Luka Modric'in veliahtı olacağımı söyledi. Bundan çok etkilendim çünkü inanılmaz bir oyuncu, hala çok iyi. Fenerbahçe'de bir sene daha kalabilirdim ama ben Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa'da, özellikle de Real Madrid'de neler yapabileceğini göstermek istedim. İnşallah da göstermeye devam edeceğim.

"İLK GOL ATTIĞIMDA İLK ARAYANLARDAN"

Ali Koç'a karşı bir kırgınlığım yok. İlk gol attığımda da ilk arayanlardan biri oldu. Sakatlandığım dönemde de sürekli konuşuyorduk. Başkan, annemin birkaç sene önce olduğu bir ameliyatta bize çok yardımcı oldu. O yüzden Ali Koç, bizim ailemiz için özel bir isimdir.

GOL SEVİNCİ NE ANLAMA GELİYOR?

Arda Güler, gol sevincinin ne anlama geldiğine dair de açıklamalarda bulundu. Güler "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

KOMİSYON KONUSU

Arda Güler'e "Baban, gerçekten senin transferinden bir komisyon istedi mi?" sorusu üzerine, "Böyle bir şey mümkün değil. Belki de insanlar bu profesyonel süreçlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorlar, böyle bir şey mümkün değil. Yakınımızdaki herkes Fenerbahçe ne kadar kazanabilirse o kadar kazansın diye uğraş verdiğimizi biliyor. O yüzden bu mümkün değil." cevabını verdi.

TÜRKİYE'DE EN BEĞENDİĞİ FUTBOLCU

Ferdi abi. Her şeyin en güzelini hak ediyor. Çok çalışıyor. Umarım emeklerinin karşılığını alır.

'EN BÜYÜK HAYALİM REAL MADRİD'DE OYNAMAKTI'

Real Madrid'de oynamanın harika bir duygu olduğunu söyleyen Arda Güler, "Çok güzel bir şey. Çok duygulanıyorum. Burası dünyanın en büyük kulübü. Çocukluktan beri en büyük hayalim de Real Madrid'de oynamaktı. Çok mutluyum" dedi.

'ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANMAK İSTİYORUM'

Daha fazla oynamak için Carlo Ancelotti ile sürekli konuştuğunu söyleyen Arda, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tabii ki her oyuncu, 90 dakikanın her dakikasında oyunda kalmak ister ama bu kulübün felsefesinde bazı şeyler var. Bazı genç oyuncuları biraz hazırlıyorlar.

"Ben de tabii ki oynamadığım zamanlar üzülüyorum ama oynamak için her gün elimden gelenin daha fazlasını yapıyorum.

"Carlo ile çok konuştuk. Ben buraya gelmeden önce de çok konuştuk. Hani endişelerimi sordum oynayabilir miyim diye buraya gelirsem nasıl olacağı ile ilgili. O, her zaman bana planlarını anlattı. Bu da benim geliş sebeplerimden biri. Çünkü gerçekçi planlar sundu bana.

"Ne kadar hazır olursam o kadar oynayacağımı söyledi. Daha 2-3 gün önce oynayıp oynamamam ile ilgili yine konuştuk. Sürekli benimle iletişim halinde olduğu için bana, 'İdmanlarda ne kadar iyi olduğunu görüyorum' diyor sürekli. Çünkü çok ciddi çalışıyorum idmanlarda.

"Hocaya da daha fazla oynamak için göstermek istiyorum. Çok normal yani. O da beni daha iyi gördüğünü söyledi 2-3 ay önceye göre. Daha çok şans bulacağımı da söylüyor ligin sonuna doğru. Ben de ona inanıyorum. Devam ediyoruz.

"En büyük hedefim Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Türk bayrağı ile Şampiyonlar Ligi kupasına dokunan ilk futbolcu olmak istiyorum."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.