Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Yıldız isim kadroda

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Yıldız isim kadroda

Yıllarca ekranlarda yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Diziye renk katılacağı düşünülen isim büyük ses getirecek. Peki dizinin kadrosuna katılacak o isim kim? İşte detaylar..

18 yıldır devam eden Arka Sokaklar dizisinin kadrosu genişliyor. Uzun yıllardır ekranlarda yayınlanan diziye bir oyuncu daha transfer edildi. Diziye Şevket Çoruh ve Oya Akar’ın ardından ‘Tevfik Moralı’ karakteriyle Ferit Aktuğ dahil oldu.

KADRO GENİŞLİYOR

Kanal D'nin en çok sevilen dizisi Arka Sokaklara geçtiğimiz günlerde dizinin eski oyuncusu Şevket Çoruh gelmişti. Dizinin hayranları kadroya dahil olacak 'Tevfik Molalı' karakteriyle Ferit Aktuğ dahil oldu.

basliksiz-2-kopya-002.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arka Sokaklar da ekip, bir cinayet davasının peşine düşecek ve gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışacak. Ekibin karşısına çıkan 'F' lakaplı yeni suçlu herkesi tedirgin edecek. Öte yandan Mesut, Tunç'a bir daha kendisini bırakmayacağını söyleyecek. Mesut hiç beklemediği bir anda Selin'i karşısında görecek.

HER CUMA AKŞAMI İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

Arka Sokaklar’ın kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Şevket Çoruh, Özlem Çınar, Burcu Kara, Pamir Pekin, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Ece Aydemir, Can Başak, Gaye Gürsel, Ecem Öz, Kerimhan Duman, Furkan Göksel, Buse Orcan, Efe Günay, Elçim Atamgüç, Gizem Birdan gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi, her Cuma akşamı 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.