Asım Balcı, AK Parti Mamak teşkilatıyla bir araya geldi

Asım Balcı, AK Parti Mamak teşkilatıyla bir araya geldi

Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı, AK Parti Mamak İlçe Başkanlığında teşkilatla bir araya geldi. Balcı'ya önceki dönem Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin de eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri için Ankara ilçe adaylarını açıkladı. En çok merak edilen belediyelerden biri olan Mamak için aday belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mevcut Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın, Mamak Belediye Başkanı adayı olduğunu duyurdu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise liste dışı kaldı.

gazi.jpg

İLK ZİYARET MAMAK TEŞKİLATINA

Asım Balcı, aday gösterilmesinin ardından ilk ziyaretini AK Parti Mamak İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi. Balcı'ya ziyaret sırasında AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve 2 dönem Mamak 2 dönem de Elmadağ Belediye Başkanlığı yapan ve son seçimler için Mamak Belediye Başkanı Aday Adayı olan Gazi Şahin eşlik etti.

asim.jpg

Burada konuşma yapan Balcı, Gazi Şahin'den "Gazi ağabey" diye bahsederken, "Birlikte yöneteceğiz" mesajı verdi. Balcı ve Şahin, fotoğraf çekimi sırasında da kol kola poz verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.