Aslan hedef için kenetlendi

Aslan hedef için kenetlendi

Trendyol Süper Lig 2023/24 sezonunun tamamlanmasına 4 hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde 93 puanla lider bulunan Galatasaray, şampiyonluk kupasını kaldırmak için kolları sıvadı.

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ile kıran kırana mücadele veren ve ligin 33 haftasında Adana Demirspor’u 3 golle mağlup eden Galatasaray, gözünü Sivasspor maçına çevirdi. Ligde çıktığı son 15 maçı kazanarak rekor kıran Sarı-kırmızılılar, evinde Sivasspor’u da mağlup ederek kırılması güç bir seriyi 16 maça çıkarmak istiyor.

haber1-002.jpg

TAKIMDA EKSİK YOK

Bu sezon sakatlıklar nedeniyle zorlu bir sezon geçiren Galatasaray’da eksik oyuncu artık tamamen kalmadı. Sakat sakat oynayan Arjantinli yıldız Mauro Icardi ve Kaan Ayhan dışında tüm futbolcular performansını yüzde yüz ortaya koyuyor. Adana Demirspor deplasmanında sakatlığından dolayı süre alamayan Zaha’nın da sakatlığı atlatmasıyla birlikte takımın teknik adamı Okan Buruk, istediği oyuncuyu istediği mevkide oynatabilecek.

haber2-001.jpg

MUSLERA MODU YİNE AÇTI

Galatasaray’ın yıldız kalecisi Fernando Muslera ise her sezon olduğu gibi ligin bitimine kısa bir süre kala performansının en üst seviyesine yine çıktı. Sadece sahadaki performansıyla değil, saha dışında da takımdaki havayı yükselten Muslera, sözleşme yeniledikten sonra ekstra bir motivasyonla sahaya çıkıyor.

haber3.jpg

ZİRVEYE OTURDU

Bu sezon yaşadığı sakatlıktan dolayı performansının tamamını sahaya yansıtamayan Mauro Icardi ise gol krallığında kendini zirveye attı. 21 golle ilk sırada yer alan Arjantinli golcü, ligin son haftalarında Okan Buruk’un gol yollarında en güvendiği isimler arasında bulunuyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.