Avrupa Arda Güler'in peşinde: 10 kulüpten teklif var

Avrupa Arda Güler'in peşinde: 10 kulüpten teklif var

Real Madrid'de süre bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arda Güler'in talipleri artıyor. Avrupa'da 10 kulübün Arda'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'den 20 milyon Euro bedelle sezon başında İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, forma şansı bulamaması nedeniyle sıkça gündeme geliyor. İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin süre şansı vermemesi nedeniyle Arda'nın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İspanyol medyasında en çok konuşulan isimlerden biri olan Arda, Avrupa devlerini peşinden sürüklüyor. Bu sezon İspanyol devinde toplam 98 dakika forma şansı bulan ve 1 gol atan Arda Güler için 10 kulüpten teklif geldiği iddia edildi.

Sabah'ın As gazetesinden aktardığı habere göre, son olarak Sevilla ve Real Betis 19 yaşındaki futbolcu için Real Madrid'e kiralama teklifi sundu. Ancak Real Madrid, Arda Güler'i Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma kiralamak istiyor. Bu nedenle Arda'nın Sevilla ve Real Betis'ten gelen teklifleri kabul etmeyeceği belirtiliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.