Baba 2 kızını öldürüp polise teslim oldu

Baba 2 kızını öldürüp polise teslim oldu

Konya Meram’da Suriye uyruklu baba Yusuf El Ahmed, kızları Merve El Ahmed ve Kevser El Ahmed’i evde bıçaklayarak öldürdükten sonra, kendini ihbar edip polise teslim oldu.

Olay öğle saatlerinde Meram Sahibiata Mahallesi Nevruz Sokak’ta gerçekleşti. Bodrum katındaki evlerinde baba Yusuf El Ahmed ile kızları Merve El Ahmed ve Kevser El Ahmed arasında tartışma yaşandı. Yusuf El Ahmed tartışma esnasında iki kızını da bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından baba Ahmed polise giderek teslim oldu.

Yusuf El Ahmed’in ifadesi sonrasında eve giden ekipler Merve ve Kevser El Ahmed’in kanlar içindeki cansız bedenleriyle karşılaştı. İki kız kardeşin cenazeleri incelemenin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

Anne Hatice El Ahmed’in olay sırasında hastaneye muayeneye gittiği ve evde ise ailenin en küçük çocuğu ile bir yakınlarının olduğu bildirildi.

Yusuf El Ahmed polise verdiği ilk ifadesinde kızlarıyla namus meselesi yüzünden tartıştığını iddia etti. Tartışma sırasında kendisini kaybettiğini bildirdi. El Ahmed, kendine geldiğinde 2 kızının öldüğünü fark ederek polise gidip teslim olduğunu söylediği belirtildi.

Cinayetle ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.