Babayı katil eden uyuşturucu cinayetinde şok gelişme!

Babayı katil eden uyuşturucu cinayetinde şok gelişme!

Adana, geçtiğimiz günlerde tüyler ürperten bir cinayetle sarsıldı. Uyuşturucu parası yüzünden baba ve oğul arasında yaşanan cinayetle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Baba, “Satırla saldırdı” dedi.

Adana’da uyuşturucu için babasından para isteyen adamın öldürülmesi üzerine yeni detaylar yaşandı. Uyuşturucu oğlunu av tüfeğiyle öldüren baba ifadesinde, ”Para istedi, 200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı” dediği ortaya çıktı.

SATIRLA SALDIRDI

Olay, 11 Mart’ta saat 13.00 sıralarında Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi’ndeki müstakil evde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Hazım Evren ile para istediği babası Tamer Evren arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Hazım Evren, babasını darbedip mutfaktan aldığı satırla saldırdı. Tamer Evren de duvarda asılı olan av tüfeğiyle oğlunu göğüs ve sırtından vurarak öldürdü. Evren, daha sonra 112’yi arayıp, kendini ihbar etti. Tamer Evren gözaltına alındı.

“KENDİMİ KORUDUM”

Cinayetle ilgili konuşan Baba, “Verdiği parayı eksik bulduğu için oğluyla tartıştığı ortaya çıktı. Evren ifadesinde, ”Sürekli para istiyordu. Yine istedi, 200lira verdim. Alacağı maddeye zam geldiğini söyleyip, 100 lira daha istedi. Bakkala olan borcumuzu ödeyeceğimizi, daha fazla veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı. Kendimi korumak için ateş ettim” dedi. Öte yandan baba Evren, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Oğlu Hazım Evren ise toprağa verildi.

Kaynak:DHA / Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.