Bahar dizisi neden yok? Bahar dizisi neden yayınlanmadı?

Bahar dizisi neden yok? Bahar dizisi neden yayınlanmadı?

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? Dizisi bugün yayınlanmadı. Vatandaşlar tarafından merak edilen dizi için internette, Bahar dizisi neden yok? Bahar dizisi neden yayınlanmadı? Soruları gündeme geldi. İşte detaylar:

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? Dizisi son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Her bölümü merakla beklenen ve izleyicileri tarafından çok sevilen dizisi bu hafta ekranlarda yer almadı. Peki, Bahar dizisi neden yok? Bahar dizisi neden yayınlanmadı?

BAHAR DİZİSİ NEDEN YOK?

Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Türk yapımı dizi bugün ekranlarda yayınlanmadı. Dizi ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre, dizi çekimleri bir oyuncunun sağlık sorunu yaşaması nedeniyle aksadı. Dizinin yeni bölümü bu hafta için yetişmedi.

İzleyiciler tarafından çok fazla yorum gelmesi nedeniyle dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar, sosyal medya hesabından, “Diziler çok uzun olduğu için yetişmedi. Hepimiz çok çalışıyoruz fakat bazen küçük aksaklıklar engelleyebiliyor. Bu nedenle 1 hafta rötarlı buluşacağız. İdare edin lütfen” açıklamasını yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.