Bahar Dizisine Bomba Konuk Oyuncu Dahil Oluyor

Bahar Dizisine Bomba Konuk Oyuncu Dahil Oluyor

Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği ve Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı sevilen diziye, uzun süredir ekrandan uzak kalan Pelin Karahan konuk olacak

Haziran ayında sezon finali yapması planlanan Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?"a güçlü ve yetenekli bir kadın oyuncumuz konuk oluyor. Dizi, her hafta etkileyici oyunculukları, başarılı yönetmenliği ve umut aşılayan konusuyla izleyicileri ekran başına çekmeye devam ediyor. Bayram tatili nedeniyle yayına bir hafta ara veren dizinin gelecek bölümü büyük bir merakla bekleniyor. MF Yapım'ın imzasını taşıyan proje, renkli konusu ve güçlü oyunculukları kadar konuk oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği ve Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı sevilen diziye, uzun süredir ekrandan uzak kalan Pelin Karahan konuk olacak.

karahan.jpg

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya gibi isimlerin yer aldığı diziye Pelin Karahan, 2 bölüm konuk olacak. Başarılı oyuncu, dizide böbrek nakli olan Sevda adlı bir kadını canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.