Bakan Fahrettin Koca’dan Mamak çıkartması: Asım Balcı’ya destek istedi

Bakan Fahrettin Koca’dan Mamak çıkartması: Asım Balcı’ya destek istedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mamak Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalarla bir araya geldi. Ziyaret sonrası Mamak esnafını ziyaret eden Bakan Koca, AK Parti Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı için destek istedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mamak Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalarla bir araya geldi. Mamak esnafını da ziyaret eden Bakan Koca, Asım Balcı için destek istedi.

Bakan Koca, Mamak Devlet Hastanesi'ne gelişinde AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alpaslan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı tarafından karşılandı. Hastanede tedavi gören hastalarla ve hasta yakınlarıyla bire bir görüşen Bakan Koca, hastane hakkında bilgi aldı ve onların durumlarını dinledi.

2-002.jpg

MAMAK ÇIKARTMASI

Daha sonra Balcı ile birlikte Mamak'ın işlek caddelerinden biri olan Sağduyu Caddesi'ndeki dükkanları gezen Bakan Koca, esnaf ve vatandaşlarla samimice sohbet etti. Esnafın ve müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Koca, fotoğraf çektirip çocuklara hediye dağıttı.

Ankara'daki fiyatların İstanbul'a göre daha uygun olduğunu belirten Bakan Koca, yerel ekonomiye destek çağrısında bulundu.

İş hanında karşılaştığı bir vatandaşın "Emeklilerin durumu ne olacak?" sorusuna, Cumhurbaşkanı'nın emeklilerin durumuyla ilgili söz verdiğini ve gereğini yapacaklarına inandığını belirterek yanıt verdi.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.