Başkan Şahin’den yağmur mesaisi

Başkan Şahin’den yağmur mesaisi

Mamak Belediyesi, Başkan Veli Gündüz Şahin önderliğinde iki gündür Ankara’da devam eden sağanak yağmur nedeniyle yağmur suyu drenaj kanallarını temizlemeye başladı.

Başkentte iki gündür devam eden sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Gece geç saatlere kadar süren sağanak yağış nedeniyle Mamak Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde birçok noktada tıkanan mazgalları açmak için çalışma başlattı. Üreğil Millet Bahçesi’ndeki dere yatakları ve mazgallardaki tıkanıklığa neden olacak atıklar, olası su taşkınlarına karşı temizlendi. Vatandaşın mağduriyet yaşamaması için talimat veren Başkan Şahin, gecenin ilerleyen saatlerinde çizmesini ve yağmurluğunu giyerek ekiplerin çalışmasına takip etti.

veli-gunduz-sahin-2.jpg

“TİTİZLİKLE DEVAM EDECEK”

Ekipler, ilçe genelindeki dere yataklarında hummalı bir çalışma yürütürken aynı zamanda cadde ve ara sokaklardaki mazgal temizleme çalışmalarına da aralıksız devam etti. Yağış anlarında su akışını engelleyecek birçok atık, ekipler tarafından planlı bir şekilde kaldırıldı. Temizlenen yağmur hatlarıyla yağmur suyunun düzenli akışı sağlanarak, çevre ve insan sağlığı açısından tehdit oluşturan olumsuzlukların giderilmesi amaçlanıyor.

veli-gunduz-sahin-3.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.