Başkent temsilcisinde hedef istikrarı bozmamak

Başkent temsilcisinde hedef istikrarı bozmamak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ligde beş maçtır kaybetmiyor. MKE Ankaragücü yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hüseyin Aytekin ligin son sırasından uzaklaşmak istediklerini belirtti.

MKE Ankaragücü, ligde ve kupada oynadığı son yedi karşılaşmada kayıp vermiyor. MKE Ankaragücü, çıkışını sürdürmek istiyor. MKE Ankaragücü yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hüseyin Aytekin, açıklamalarda bulundu.

MKE ANKARAGÜCÜ LİGDE 5 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Başkent ekibinin önemli bir serisi yakalandığını dile getiren Aytekin, Dünya Kupası arasından sonra da bu seriyi bozmadıklarını aktardı. Aytekin sözlerine şu şekilde devam etti: “Ligde 5 maçtır kaybetmeyen bir Ankaragücü var. Futbol anlamında her hafta üzerine koyan çok iyi mücadele eden bir Ankaragücü görüyoruz. Aslında puan kaybettiğimiz maçlarda da rakipler kadar pozisyona giren, rakibe az pozisyon veren Ankaragücü vardı. Teknik direktörümüz Ömer Erdoğan futbolda oyun sistemine ve analize çok önem veren bir hoca. Antalya'da bu açıdan da verimli bir kamp dönemi geçirdik. Her hafta daha iyi bir Ankaragücü izleyeceğimize inanıyorum. Tehlikeli bölgeden tamamen uzaklaşıp üst sıralarda kalıcı olmak istiyoruz."

mke-ankaragucu-iyi-gidisati-surdurmek-istiyor-22.jpg

“EN TUTKULU TARAFTARA SAHİBİZ”

Aytekin Türkiye'nin en coşkulu, en tutkulu taraftarına sahip olduklarının altını çizerek, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın camianın yıllardır beklediği organizasyonu geçen hafta gerçekleştirdiğini dile getirdi. Aytekin, “Tribün gruplarının tamamını bir araya getirerek birlik mesajı verdi. Camiamız şuan yönetim, teknik ekip, futbolcu ve taraftarı ile kenetlenmiş durumda. İnşallah bu da başarıyı getirecektir” ifadelerini kullandı.

Aytekin, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna kaldıklarını belirterek, camianın yıllardır kupa hasreti olduğuna vurgu yaptı. Aytekin, “Ayrıca Türkiye Kupası, Avrupa kupalarında mücadele edebilmenin de bir yolu. Beşiktaş ile çeyrek finale kalma mücadelesi vereceğiz. Dostluk çerçevesinde geçecek, sadece sahadaki futbolun konuşulacağı bir mücadelenin sonunda çeyrek finalde yer almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.