Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Bayram olsa bu kadar heyecan yapılmaz

Bayram olsa bu kadar heyecan yapılmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçim olarak 24 Haziran 2018'i göstermesiyle beraber gündemin bir anda nabzının değiştiğini, Çiftlik Bank, Afrin Harekâtı, kimyasal hadım, liselere geçiş sınavı ve YKS gibi hemen, hemen çoğu vatandaşı yakından ilgilendiren konular unutulmuş gibi oldu.
Öyle ki; emeklilikte yaşa takılan mağdurların sorunlarına yönelik olarak TBMM'de verilen soru önergeleri hep havada kalıyor.
Aynı şekilde taşeronların kadroya geçişlerinde 4 Aralık mağduriyetlerinin giderilmesi adına hiçbir insan çıkıp da çalışma yapacağız ya da incelemeleri yaptık kadroya geçişler bu yüzden olmadı demedi. Çünkü bilinmez bir bulmaca var ha bana göre biliniyor ama her doğruyu her yerde söylemek yakışmaz.
Hadi bunları geçtim biraz da siyasi cepheden bakalım. İktidar ve ana muhalefet partisi arasında yaşanan olaylar peş, peşe geliyor. Siyasi liderler bir kapıdan çıkarak başka bir kapıda başka insanlarla görüşmeler yapıyorlar.
Bunların hepsi bakıldığında o kadar hızlı gelişiyor ki yetişmek pek mümkün değil. Çünkü haber bültenlerini ele aldığımızda son dakika bilgisi dışında doğru düzgün gündem haberi yok.
Çünkü olayların hepsi anlık ve kritik olarak aktarılıyor. Açıklamalar, ittifak olur veya olmazlar ve diğerleri. Ben bunu şununla örnek gösteriyorum. Bayram olsa bu kadar heyecan yapılmaz diyorum.
Bayram olduğunda bile bir alışveriş yapılıyor ve bir hafta kadar kısa bir sürede olay bitiyor. Ancak bu tam tersine Türkiye Cumhuriyetinin kaderini belirleyecek yapı taşı olmasından dolayı yoğunluk olarak bayram telaşına benzetebiliyorum.
Seçim anketlerinde farklı sonuçlar gelmeye devam ediyor. Umarım yakınlık kurularak bot veya spam buton basılarak aktif hale getirilmeye çalışılan sonuçlar paylaşılmaz. Adaletli olunmasında fayda var. Her zaman için.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR