Beklenen ilan geldi: O üniversiteye sınavsız 132 personel alınacak

Beklenen ilan geldi: O üniversiteye sınavsız 132 personel alınacak

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 2022 yılı KPSS B grubu puan sıralamasını esas alarak, sözlü ve yazılı sınav yapmaksızın toplamda 29 farklı unvanda 132 sözleşmeli personel alacak.

Yarım asırlık tarihi ile Türkiye’nin köklü üniversitelerinden bir tanesi olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, rektörlüğün yayınladığı ilana göre Hemşire, Eczacı, Psikolog, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli, Mühendis, Destek Personeli, Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli ve Çözümleyici Sistem Programcısı olmak üzere 29 farklı unvanda 132 sözleşmeli personel alımı yapacak.

İlgili kadrolara başvurmak isteyen adaylar, 16-30 Kasım 2023 tarihleri arasında personel alım ilanına, e-Devlet veya Kariyer Kapısı üzerinden internet ortamından başvuru yapabilecek. Şahsen başvuru alınmayacak olup posta, fax veya e-posta ile yapılan müracaatlar da kabul edilmeyecek. Adayların başvuruları, tercih edilen pozisyon için belirlenen ilan koşullarına uygun olmaması durumunda kabul edilmeyecek.

osmangaziic.jpg

Gerekli şartları taşıyan ve atanmaya hak kazanan adayların, sözleşme imzalama ve göreve başlaması için duyurular, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi resmi internet sayfasında yayınlanacak. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

İSTENİLEN BELGELER

  • 2022 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi
  • Diploma fotokopisi veya mezuniyet belgesi
  • Askerlik durum belgesi
  • Adli sicil kaydı
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi veya nüfus kayıt örneği
  • SGK Tescil ve Hizmet Dökümü
  • Başvuru yapılan pozisyondaki aranan nitelikler kısmında istenen belgeler

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.