Belediye Başkanı açıkladı: Depremzede öğrencilere nakit desteği

Belediye Başkanı açıkladı: Depremzede öğrencilere nakit desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı ilk meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Fatma Şahin, depremden etkilenen Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde ikamet eden üniversite öğrencilerine 2 bin TL nakdi destek sağlanacağını duyurdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Dönem Toplantısı’nın 1’inci Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapıldı. Gündemin 3’ncü maddesinde yer alan depremin etkilediği Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde eğitim gören üniversite öğrencilerine 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için 2 bin TL nakit desteği sağlanacağı duyuruldu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Deprem felaketinden en çok Nurdağı ve İslahiye ile oralarda eğitim gören öğrencilerimiz etkilendi. Depremin ilk gününden beri, eğitim aksamasın diye elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şimdi de bu iki ilçemizde ikamet eden üniversite öğrencilerimize 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için naçizane 2 bin TL nakdi destek vereceğiz. Başvurularınızı Kadın Dostu Kent Uygulaması’ndan yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.