Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

BENİM İÇİM SIZLIYOR DA YA SİZLERİN?

BENİM İÇİM SIZLIYOR DA YA SİZLERİN?

 

 

  Yıllardır başta PKK olmak üzere birçok tehlikeli terör örgütüne karşı üstün mücadele veriyoruz. Vatana sahip çıkmak için canıyla kanıyla savaşan binlerce yiğidimiz bu uğurda toprağa düştü, düşmeye de ne yazık ki devam ediyor.

 

  Stratejik öneme sahip olan ülkemizde cirit atmayan ülkenin ajanı yok sanırım. Hepsinin derdi belli Türkiye'yi de Ortadoğu gibi yangın yerine çevirip daha sonra kukla gibi oynatmak. Onun için Allah'a çok şükür şimdiye kadar başaramadılar şimdiden sonra da bu millet kimseye bir karış dahi olsa toprak verme niyetinde değil.

 

  Bazı zamanlar farkında olmadan bu terör örgütlerinin çanağına su tuttuğumuz oluyoruz. Nedir mi bu?

 

  Malumunuz terör örgütleri kaynaksal ve lojistik olarak desteklenmezse terör faaliyetlerini sürdüremez. Demek ki bu it sürüsünün maddi geliri iyi ki bu kazandıkları paralarla yeni silah alabiliyor ve kafa tutabiliyor.

 

  Örneğin PKK'nın en büyük maddi geliri sigara ve esrar. Bunu bilmeyen yok herhalde. Yiğitlerimiz çoğu zaman bu iki maddeden gelen paralardan alınan silahlarla şehit ediliyor. Ama üzülerek söylüyorum ki PKK'ya kaynak sağlayan sigara ve esrar satışını engelleyemiyoruz. Başkent'in sokaklarında bile bunlar rahatlıkla satılabiliyor üstelik haber yapmamıza rağmen, bunu gündeme getirmemize rağmen.

 

  Yetkililer tarafından bu sıkıntılar görülüyor, duyuluyor ancak anlamadığım şekilde neden bu duruma müsamaha gösteriliyor? Paraları PKK'ya giden maddelerin Başkent'te neden satışı yaptırılıyor?

 

  Baskent'te benim gördüğüm bu manzara hiç hayırlı değil ve hiç içim rahat etmiyor. Kaçak şekilde satılıp bu ticaretten PKK'ya giden paralar nedeniyle içim içimi yiyor. Benim görevim sadece burada duyurmak, gerisi yetkililerin.

 

  Acaba Ankara'yı yönetenlerin bu iç acıtıcı durumdan dolayı vicdanları rahat mı?

 

 Açık konuşuyorum Başkent'te satılan PKK sigaralarından dolayı o alınan mermilerden bir yiğidimiz şehit olmuşsa biliniz ki bir vatandaş olarak hakkım helal değil. Göz yummakla bu iş yürümez ağalar beyler!

  Farkında olmadan PKK'nın sigaralarını alan vatandaşlara da buradan seslenmek istiyorum. Seyyar satıcılardan o ucuz diye aldığınız sigaraların parası bölücü terör örgütü PKK'ya gidiyor bilesiniz. Şehitlerimizin hatrına lütfen bu konuya dikkat edelim.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR