Boşnak yıldızın mücadele öncesi konuşması sızdı

Boşnak yıldızın mücadele öncesi konuşması sızdı

Fenerbahçe'nin deneyimli kaptanı Edin Dzeko, takım arkadaşlarına Trabzonspor deplasmanı öncesi cesaretlendirici bir konuşma yaptı. İşte, konuşmanın detayları...

Fenerbahçe'nin deneyimli kaptanı Edin Dzeko, takım arkadaşlarına Trabzonspor deplasmanı öncesi cesaretlendirici bir konuşma yaptı. Boşnak yıldız, zorlu mücadelede sakin kalmaları gerektiğini vurgularken, takımın kalitesine güvenmesi gerektiğini belirtti.

haber1-007.jpg

"SAHA İÇİNDE SAKİN DURUN"

Trabzonspor karşısındaki maçın atmosferinin oldukça yoğun olacağını ifade eden Dzeko, özellikle saha içinde sakin durmanın önemine değindi. Tecrübeli futbolcu, son haftalarda tansiyonu yüksek maçlar oynadıklarını ancak takım olarak her rakibi yenme gücüne sahip olduklarını dile getirdi.

haber2-005.jpg

"GALİBİYET ŞART"

Ligde tek yenilgilerini Trabzonspor'a karşı aldıklarını hatırlatan Dzeko, şampiyonluk yolunda galibiyetin şart olduğunu vurguladı. Ancak aynı zamanda, Trabzonspor'a karşı alınan bu mağlubiyeti telafi etmenin de önemine dikkat çekti. Taraftarın maçta olamayacak olmasına rağmen, onlara güzel bir galibiyet hediye etmeleri gerektiğini vurgulayan Dzeko, takım arkadaşlarını motive etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.