Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

Brunson’ın kızı Jacqueline Furnari’ye sorular

Brunson’ın kızı Jacqueline Furnari’ye sorular

Papaz’ın kızı Jacqueline, bu sorular senden cevap bekliyor:
ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından 24-26 Temmuz 2018 tarihlerinde başkent Washington’da düzenlenen Uluslararası Sözde Dini Özgürlük Sempozyumunda babanın çok zor koşullarda bulunduğunu iddia ederek devlet yetkililerinden Türkiye’ye karşı harekete geçmelerini istedin. Ne o, zoruna mı gitti?
Sen Guantanamo’daki Amerikan hapishanelerinde her gün yenir işkenceye maruz kalan masumların orada hangi şartlarda yattığını biliyor musun? Yoksa ABD’nin insan hakları ve demokrasiyi daima ayaklar altına alan işkenceci bir devlet olduğundan da mı haberin yok?
Peki neymiş Türkiye’deki o zor şartlar? Gözünle gördün mü? Kanıtın ne? Sence iyi koşullar nelerdir? Tutuklu ve mahkûmların beş yıldızlı otellerde kalması mıdır? Milyonlarca Kızılderili’yi soykırım uğratan, hapishanelerinde her gün onlarca masumun katledildiği bir devletin vatandaşı olarak bunları dillendirmeye nasıl cüret edersin? Neyse ki bizde beş yıldızlı otel konforunda hapishaneler de var. Sen o kısmı merak etme.
8 Temmuz 2015’de, Yahudi İsrail’in topraklarında, Ölü Deniz’in içine ayaklarını sokarak tatil yaptığın esnada babanın nerede olduğunu, ne yaptığını veya babanın başka herhangi bir tarihte Türkiye’de tam olarak ne işle meşgul olduğunu biliyor musun? 
Baban, 11 Nisan 2011'de Alsancak'taki Protestan Diriliş Kilisesi avlusunda takılırken Manisalı Mehmet Ali Eren tarafından niçin vuruldu ve niçin baban seçildi, biliyor musun?
Sen babanın telefonundan çıkan mesajlarda, “Türkleri sallayacak bazı olayları bekliyorduk. İsa'ya dönmek için gerekli koşullar oluştu. Darbe teşebbüsü bir şoktu. Birçok Türk geçmişte de olduğu gibi askeriyeye güvendi ancak bu sefer çok geçti. Ve darbe teşebbüsünden sonra bu başka bir sallama. Sanırım olaylar daha da kötüye gidecek. Sonunda biz kazanacağız.” Yazdığını biliyor musun? Sen, ABD’nin yönetimini beğenmediği ülke yönetimlerine karşı her kafasına estiğinde darbe yapma hakkı olduğunu mu düşünüyorsun? Sen 15 Temmuz gecesinde, 16 Temmuz gündüzünde, Türk Milleti’nden temiz bir dayak yiyen adamlarınızı (!) da mı görmedin? Aç o gözünü aç. Aç da gerçekleri gör. Senin devletin, bu sefer Türkiye’de baltayı taşa vurdu. 15 Temmuz 2016 günü rezil rüsva oldu. ABD yenilmez değildir ey Brunson’ın kızı. O ABD daha gün gelecek aynen Afganistan, Irak, Suriye gibi olacak; sizin başkanlarınızın sonu da kalıbımı basarım Muammer Kaddafi gibi olacak. Bunları iyi belle.
Teknik incelemede de babanın görüşmediğini öne sürdüğü FETÖ'nün sözde Ege bölge imamı firari sanık Bekir Baz ile tam 293 kez GSM görüşmesi yaptığını biliyor musun? Bir papaz, bir teröristle neden 293 kez görüşür sence? Aklın mantığın varsa bunları cevaplaman lazım. Öyle hariçten gazel okumakla olmaz bu işler. Yoksa sen daha bunları anlayamayacak kadar büyümedin mi Papaz’ın kızı?
Ya da şunu açıkla bakalım, babanın ne işi var PKK fuları takan teröristlerle aynı fotoğraf karesinde? Sen hiç Usame Bin Laden’le aynı fotoğraf karesinde görünen Amerikalıya rastladın mı? Yoksa sen 11 Eylül 2001’deki sözde İkiz Kuleler Saldırılarının daha bir tiyatro olduğunu da mı anlamadın? Yuh, bütün dünya anladı, bir tek Amerikalılar anlayamadı!
Hey gidi Jacqueline Furnari hey, sen Türkiye’de misyonerlerin millete dağıttığı kitaplarda İslam dinine, Hz. Muhammed’e ve diğer kutsallarımıza nasıl ağza alınmayacak hakaretlerle saldırıldığını da bilmiyorsundur. Yoksa biliyor musun? Biliyorsan emin ol, onların aynısını biz de sizin kutsallarınıza yapacağız.
Kız Jacqueline, he ya, sen Müslüman olsana. Ne buluyorsun Hristiyanlıkta? Harbi diyorum kız minnoş, gel Müslüman ol. Ol ki terörist devlet ABD’nin ne denli din, uygarlık ve insanlık düşmanı bir haydut devlet olduğunu objektif bakarak gör. Hem daha zaman gelecek; Irak’ta, Suriye’de, Afganistan’da, Filistin’de olanların aynısı ABD’de olacak. Biz Türkler, işte o bayram günleri geldiğinde gönüllü olarak sizin ülkenizde kiliselerini zevkine bombalayacağız, aynen Ortadoğu’da camileri zevkine bombaladığınız gibi… Amerikalıları Ebu Garip misali yerlerde işkencelerle katledeceğiz, aynen Ortadoğu’da yaptığınız gibi... Pis ülkenize huzur, güven, barış ve demokrasi götüreceğiz. Yetmez mi artık Zenci kardeşlerimize yaptığınız çileler? Yetmez mi artık Müslüman kardeşlerimizi terörist diye damgalamanız? Yetmez mi artık tüm dünyayı teröre ve kaosa boğmanız? Yeter de artar bile. Hiç merak etme, sizin devriniz de bitecek. İşte o güzel zamanlar için, vakit erkenken gel Müslüman ol. Müslüman ol ki doğru tarafta saf tut; Hristiyanların, Yahudilerin gerçek yüzünü gör.
Sana büyük ihtimalle Hiroşima’dan, Nagazaki’den, soykırıma uğrayan milyonlarca Japon’dan da bahsedilmemiştir. Sana Amerikan askerlerinin Vietnam’da patlattığı portakal bombalarından da bahsedilmemiştir.
Kimse sana doğruları anlatmıyor minnoş. Kandırıkçılar kandırıyorlar seni minnoş, hem de çok pis kandırıyorlar. Akıllı ol, inanma onlara!
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR