Bu hafta hava nasıl olacak?

Bu hafta hava nasıl olacak?

Hava sıcaklıklarının önümüzdeki günden itibaren batı kesimlerden başlayarak artacağı tahmin ediliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de 3 gün boyunca yağış olmayacağı öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre bugün ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Sivas, Ordu ve Tokat çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olacak.

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek ancak yarından itibaren batı kesimlerden başlayarak artış gösterecek.

Yarın ve çarşamba günleri ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde yağış görülecek. Perşembe günü yağışlar Marmara ve Orta ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerine doğru yayılacak. Cuma günü ise yağışlar Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Marmara ve Ege bölgelerinde etkili olacak.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de önümüzdeki 3 gün boyunca az bulutlu ve parçalı bulutlu bir hava öngörülüyor. Hava sıcaklıkları ise Ankara ve İstanbul'da 23, İzmir'de 28, Antalya ve Diyarbakır'da 27, Adana'da 31, Samsun'da ise 19 dereceye kadar yükselecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.