Bu kadarına da pes! Hastane tuvaletinde skandal

Bu kadarına da pes! Hastane tuvaletinde skandal

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde skandal bir olay yaşandı. Bir hemşirenin hastanenin tuvaletine bırakılmış olan çantayı fark edip durumu polise ihbar etmesi sonucu, bir gizli kamera düzeneği ortaya çıktı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşanan şok edici olayda, bedensel engelli bir bireyin Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletinde gizli kamera düzeneği kullanarak yıllarca görüntü kaydettiği ortaya çıktı.

YILLARCA GÖRÜNTÜ ALMIŞ

Hastanenin tuvaletinde bulunan ve içinde gizli kamera düzeneği bulunan çanta fark edilince inceleme başlatıldı. Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda çantayı bırakan kişinin kimliği tespit edildi ve şüpheli T.Ö. (52) gözaltına alındı.Nöbetçi savcının talimatıyla yapılan sorguda T.Ö., sağlık sorunları nedeniyle sık sık hastaneye gittiğini ve burada gizli kamera düzeneği kullanarak çekimler yaptığını itiraf etti. Ancak, kaydettiği görüntüleri daha sonra imha ettiğini iddia etti.T.Ö.'nün sorgusunda kendisinde bir tür rahatsızlık hissiyatı oluştuğunu ifade etmesi üzerine, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden ve 3-4 yıldır benzer görüntüler çektiğini söyleyen Tarık Özkan'ın, daha önce de toplu taşıma araçları ile kamuya açık alanlarda kadınların görüntülerini çektiği ve suç kaydının olduğu ortaya çıktı. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Tarık Özkan tutuklandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.