Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Bu laf dalaşı bitmez

Bu laf dalaşı bitmez

Hayatta siyaset yapmam. Yapmam dediysem sadece uzaktan uzağa inceler seçim zamanı sandığıma gider benim ve vatanım için hayırlısı olacak olan oyumu kullanırım. Ama şu neredeyse haftalardır gündemde olan adalet yürüyüşleri, 15 temmuz heyecanı gibi maddeleri atlamadan edemeyeceğim.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Bey ve beraberinde bulunan heyetin adalet için yürüdüklerini görüyorum. Diğer taraftan bu görüntülere destek veren veya vermeyen herkesin farklı bir bakış açısından izlenim çıkardığını belirtmeliyim.

Bir kesim 15 temmuz olaylarının perde arkasını araştırmaya koyulmuş didik, didik ediyor. Bir diğer kesim Sayın Kemal Bey ve beraberinin yürüdüğü adalet için ağız dalaşı yapıyor. İnsanların farklı seçimleri yaptığını ve bu seçimlerde özgür olduğunu söylemem gerekiyor. Bunu bilerek çoğu insanın hem adalet yürüyüşüne ve hem 15 temmuz olaylarına dışarıdan başka bir Avrupa ülkesinin vatandaşı gibi bakmasına hiç ama hiç anlam veremiyorum.

Aslı kanıtlamayan olayların ve kanıtlanmış tüm detayların gün yüzüne çıkarıldığı şu zamanlarda ki çıkmaya devam eden detayları görmeyerek ne A ve ne B olarak tarafsız olarak kalmaya çalışan insanlara her zaman saygı duyulmalı.

İnsanlar 15 Temmuz'da sokağa çıkmayanları FETÖ'cü olarak yadırgıyor. Adalet için yürüyen Sayın Kemal Bey'i ağzında laf dalaşı cümlelerine katıyor. Darbeyi oyun olarak sosyal medyada dalga konusu yapan sayfaların yöneticileri ve web sitelerin patronları Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey'e hakaretlerde bulunuyor. Bunların hepsini Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan bir birey, vatandaş olarak yazıyorum. Medyaya lans edilmeyen hangi kanıtınız veya biz daha iyisini işte böyle yaparız dediğiniz ne varsa çıkarın. Yoksa bu laf dalaşı bitmeyecek...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR