Bursa'da peş peşe 10 kaza! Şehri birbirine kattı

Bursa'da peş peşe 10 kaza! Şehri birbirine kattı

Bursa'da, trafik kazası şehri birbirine kattı. Yakıt deposu delinen tırdan dökülen mazot, yağmurun da etkisiyle yolu buz pistine çevirdi. Korkunç olayda 10 kaza peş peşe yaşandı.

Bursa'da, trafik kazası sonucu yakıt deposu delinen tırdan dökülen mazot, yağmurun da etkisiyle yolu buz pistine çevirdi. 20 kilometrelik bir alanda meydana gelen 10 kazada yaralanan olmadığı öğrenildi.

20 KİLOMETREDE 10 KAZA

Yaşanan korkunç kaza, Bursa'nın Osmangazi ilçesi İzmir-Mudanya kavşağında meydana geldi. Kaza sonrası H.İ.H. idaresindeki yabancı plakalı tırın yakıt deposu delindi. İlerlemeye devam eden ve şehir merkezinde yaklaşık 20 kilometre boyunca mazot akıttı. Yağmurun da etkisiyle buz pistine dönen yolda zincirleme kazalar meydana geldi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaşanan kazalarda yaralı olmadığı belirlendi.

KAZADA YARALANAN OLMADI

Yaşanan kazalarda yaralı olmadığı belirlenirken, polis ekipleri, yaklaşık 20 kilometrelik bir alanda arama çalışması yürüterek tırı Avrupa Konseyi Bulvarı'nda durdurdu. Sürücü H.İ.H. gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ötey yandan, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, tırın gezdiği her noktaya talaş dökerek temizlik çalışmaları yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi - TRT Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.