Can Yaman’ın Sandokan’daki partneri İngiliz oyuncu Alanah Bloor

Can Yaman’ın Sandokan’daki partneri İngiliz oyuncu Alanah Bloor

Oyunculuk kariyerini İtalya’da devam ettiren Can Yaman dev bütçeli yeni dizisi “Sandokan”ın çekimlerine yarın Roma’da başlıyor.

Aylardır "Sandokan" dizisine hazırlanan Can Yaman, İngilizce olarak oynayacağı ikinci proje olan dizinin çekimlerine yarın Roma'da başlayacak. Ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden yakışıklı aktörün yeni partneri İngiliz oyuncu Alanah Bloor olacak.

alanah.jpg

Marianna karakterine hayat verecek olan Bloor, dizinin yönetmen koltuğunda Jan Maria Michelini tarafından yönetilecek olan bu büyük prodüksiyonlu projede yer alacak olmanın heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Sonunda bu yaz Sandokan kadrosuna katılacağım için çok heyecanlıyım. Böylesine yetenekli bir kadro ve ekip ile çalışmak hayallerim gerçek oldu." Can Yaman da yeni partnerine başarılar dileyerek şans ve kılıç emojisi gönderdi. Gossip Girl'ün yıldızı Ed Westwick ve özellikle Mumya film serileriyle tanınan John Hannah, Alessandro Preziosi, Madeleine Price, Gilberto Gliozzi, Mark Grosy ve Samuel Segreto gibi önemli isimler de Sandokan dizisinin kadrosunda yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.