Çankaya’da konser veren müzisyene yumruklu saldırı yapıldı

Çankaya’da konser veren müzisyene yumruklu saldırı yapıldı

Ankara Çankaya’da rock müzik grup üyesi 38 yaşındaki Mehmet Dudarık, konser verdiği eğlence mekânında dans ederken ayağına bastığını iddia eden B.K.K tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

Ankara Çankaya Belediyesi yeni yapılan bir parka darp edilip öldürülen müzisyen Onur Şener’in adını vermişti. Bu olayın ardından yine bir müzisyene saldırı yapıldı. Ankara’da bir mekânda konser veren rock müzik grubu üyesi Mehmet Dudarık saldırıya uğradı.

Ankara Çankaya’da bir rock müzik grubu eğlence mekânında konser verdi. Konserin ardından grubun davulcusu Mehmet Dudarık mekânda bulunan bir diğer arkadaşı ile dans etmeye başladı. Mekânda bulunan bir diğer isim B.K.K Dudarık’a ayağına bastığını iddia etti ve kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliğin ardından Dudarık eğlence mekânının önüne telefonla konuşmaya çıktı. Bu esnada Dudarık, B.K.K’nın yumruklu saldırısına maruz kaldı. Olayın ardından ağır yaralanan Dudarık arkadaşlarının yardımıyla Ankara İbn-i Sina Hastanesi’ne kaldırıldı. B.K.K, yaptığı saldırıdan sonra gözaltına alındı. Rock grup davulcusu Dudarık ise yoğun bakıma alındı.

“SALDIRIDAN SONRA HASTALIĞI TETİKLENDİ”

Rock grubunun gitaristi Doğa Usta, olayın ardından açıklamalarda bulundu. Usta, Mehmet Dudarık'ın MS hastası olduğunu, başına aldığı darbe sonucu hastalığının da tetiklendiğini belirterek, arkadaşının hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi. Usta sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Tanımadığı bir şahıs Mehmet'in yanına doğru yanaşıyor. Mehmet'in ona çarpmasını sağlıyor. Çarptıktan sonra ayağını gösteriyor, 'niye ayağıma basıyorsun' diyor. Mehmet sürekli özür diliyor, 'özür dilerim kardeşim, bilerek olmadı bastıysam da' diyor. Ama saldırgan tartışmayı uzatmaya devam ediyor. Sonra olay kapanıyor gibi gözüküyor. Sonra Mehmet dışarı çıkıyor. Mehmet telefonla konuşurken arkadan birisi geliyor ve yumrukla saldırıyor, yere düşürüyor. Yerde yumruklamaya devam ediyor. Yani inanılır gibi değil."
Usta, Mehmet'in yanında eğlendiği çocukluk arkadaşı O.O.'nun da aynı kişi tarafından saldırıya uğradığını aktararak, O.O’nun elmacık kemiğinin kırıldığını dile getirdi.

CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

Ankara'da, rock müzik grubu üyesi 38 yaşındaki Mehmet Dudarık'a yumrukla saldırıp ağır yaralayan B.K.K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme kararının ardından tutuklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü olay hakkında şu açıklamaları yaptı: “Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekânında verdikleri konser sonrası Piiz grubu üyesi müzisyen M.D.'yi, arkadaşının ayağına basılması gerekçesiyle çıkan tartışmada darp eden B.K.K. adlı şahıs, yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Müzisyen M.D.'nin ise hastanede tedavisine devam edilmektedir."

cankayada-muzisyene-saldiri-2.jpg

ONUR ŞENER’E DE YAPILMIŞTI

Ankara Çankaya’da bir eğlence mekânında konser veren Onur Şener şarkı söylemesini isteyen grupla tartışma yaşamıştı. Yaşanan tartışmanın ardından Şener mekân çıkışı saldırganlar tarafından boğazı cam bardakla kesilerek öldürülmüştü. Yaşanan bu olayın ardından Çankaya Belediyesi yeni yapılan bir parka Onur Şener’İn adını verdi. Fakat bu olayın ardından Çankaya’da bir müzisyene yine saldırı yapıldı. Son zamanlarda müzisyenlere yapılan saldırılar durmak bilmiyor.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Grubun gitaristi Doğa Usta yoğun bakımda tedavi gören arkadaşı Mehmet Dudarık'ın durumunun iyiye gittiğini açıkladı. Usta, hafta sonu olması sebebiyle doktorlardan çok fazla bilgi alamadıklarını belirterek hastaneden ne zaman çıkarılacağını bilmediğini aktardı. Dudarık'ın bilincinin açık olduğunu her şeyin tam olarak farkında olmadığını aktaran Usta, "bilinci açık yoğun bakımdaki tedavileri sürüyor" dedi.

gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.