Çankırılılardan Turgut Altınok'a övgü

Çankırılılardan Turgut Altınok'a övgü

Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Aydın Öksüz, derneklerini ziyarete gelen AK Parti Keçiören Adayı Turgut Altınok’a, “Milliyetçi kalkınma, adaletli hareket için altı ok değil Altınok ” sözleriyle destek verdi.

dsc_0031.jpgAK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, merkezi Hasköy’de bulunan Ankara Çankırılılar Derneğini ziyaret etti.

Altınok, “CHP’ye oy veren vatandaşlarımızın da oyuna talibiz. Herkesi kucaklayacağız, adalet ve hakkaniyet, CHP’ye İyi Parti’ye, Saadet’e… oy verenleri de inşallah pusulada birleştirelim, hizmette bütünleştirelim” dedi. 

 REHAVETE YER YOK

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ziyarette Keçiören’e geçmişte büyük hizmetler yaptığını ve önümüzdeki süreçte güzel hizmetleri devam ettireceklerini ifade ederek, “Seçimde rehavete yer yok, 'Nasıl olsa yatarız ceketi şapkayı koysak kazanırız' demek saygısızlık olur. Yine de çalışmak lazım, koşmak lazım. Hizmette bütünleşmemiz lazım. Büyükşehir de öyle inanıyoruz ki Ankara’ya büyük hizmetler yapacak” diye konuştu. 

dsc_0050.jpgSOĞANA PATATESE KIZIP ÜLKEYİ YAKMAYIN 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin Keçiören’de hizmete açık çek verdiğini belirten Altınok, ekonomik gelişmelere de değinerek sözlerine şöyle devam etti:

“Ankara çok büyük hizmetler kazanacak onun için diyoruz ki soğana, patatese, ıspanağa, pırasaya kızıp ülkeyi yakmayın devleti de yakmayın gök kubbeyi de çökertmeyin. Gök kubbe çökerse herkes bunun altında kalır. Onun için olaylar gözünüzün önünde. Ha bir sıkıntı var mı var! Ama bir gayret var bir çalışma var. İnanıyoruz ki seçimden sonra ekonomi daha iyi olacak inşallah. Yani göstergeler çok olumlu.” 

“Vatan büyük bir nimettir, devlet büyük bir nimettir devlet bizde kutsaldır. Yani Suriye’yi, Irak’ı görüyoruz… Büyükşehir’e de çalışalım. Ankara çok kazanacak. Hükümet imkânları da devlet imkânları da önemli. Vatanımız varsa devletimiz varsa bunlar olur; vatanımız, devletimiz yoksa ezan da kalmaz, bayrak da kalmaz, namus da kalmaz, mal da mülk de can da kalmaz. Onun için vatanımızın, devletimizin kıymetini bilelim. Soğan patates yükseldi yükseldi; ama bunlar olur düzelir ama vatan giderse vatanı ne dolarla alırız ne euroyla ne de altınla alabiliriz. Bu seçim vatanımız, milletimiz, devletimiz, ülkemiz, bayrağımız, ezanımız ona da sahip çıkma seçimidir bu seçim.” 

dsc_0079.jpgAnkara Çankırılılar Derneği Başkanı Aydın Öksüz ise, derneklerini ziyarete gelen AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a, “Milliyetçi kalkınma, adaletli hareket için altı ok değil Altınok ” sözleriyle destek verdi. 

Aslen Çankırılı olduğu bilinen AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız da buluşmaya katılanlar arasındaydı. 

ÇANDER Başkanı Öksüz, tarafından hem Altınok’a hem de Yıldız’a onursal üye belgesi verildi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum