Canlı yayında açıkladı: “Mal varlığımı açıklayacağım”

Canlı yayında açıkladı: “Mal varlığımı açıklayacağım”

Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıklayıp açıklamayacağı konusunda “Mal varlığımı açıklayacağım. Kendim istediğim zaman açıklayacağım. Altınok'un neyi varsa Türkiye sınırlarındadır. Başka bir kıblegahımız yoktur” dedi.

Siyasette mal varlığı tartışması gündemdeki yerini koruyor. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu’nun kendileri ve eşleri üzerine olan mal varlıklarını yazılı olarak açıklamaları ile başlayan süreçte gözler; rakiplerine çevrilmişti. Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum katıldığı bir TV programında iki evi, arabası ve biraz borcu olduğunu ifade etmişti.

Murat Kurum’un ardından gözlerin çevrildiği Turgut Altınok’tan da önemli bir açıklama geldi. Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıklayacağını duyurarak, “Altınok'un neyi varsa Türkiye sınırlarındadır. Başka bir kıblegahımız yoktur” dedi.

turgut-altinok-2.jpg

“MAL VARLIĞIMI AÇIKLAYACAĞIM”

Altınok, katıldığı canlı yayında seçime dair açıklamalarda bulundu. Konuşmasında mal varlığı meselesine de değinen Turgut Altınok, gelen sorular üzerine mal varlığını açıklayacağını bildirdi. Altınok, konuyla ilgili olarak “Mal varlığımı açıklayacağım. Kendim istediğim zaman açıklayacağım. Altınok'un neyi varsa Türkiye sınırlarındadır. Başka bir kıblegahımız yoktur” ifadelerini kullandı.

turgut-altinok-3.jpg

MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMIŞTI

Mansur Yavaş, 2019 yerel seçimleri öncesinde açıkladığı kişisel mal varlığını 2024 seçimleri öncesinde de açıkladı. 21 Şubat tarihinde sosyal medya aracılığıyla mal varlığını duyuran Mansur Yavaş, Turgut Altınok’un da açıklamasının gerekli olduğunu düşündüğünü söylemişti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.