CHP adayından trafik kazası geçiren vatandaşa şok soru!

CHP adayından trafik kazası geçiren vatandaşa şok soru!

Giresun'da bir motokurye trafik kazası geçirdi. Kazaya denk gelen CHP Giresun adayı Fuat Köse'nin yaralı motokuryeye müdahale etmek isterken 'beni tanıyor musun' sorusu tepkilere neden oldu.

Giresun'da motokurye trafik kazası geçirdi. Olaya denk gelen CHP Giresun Belediye Başkanı Adayı Fuat Köse ve beraberindeki heyet yaralı motokuryeye müdahale etti.

SORUSU TEPKİ ALDI

Yaralıya müdahale eden Köse'nin “Beni tanıyor musun?” sorusu tepki aldı. Beraberindeki heyet o anları kayıt altına alıp daha sonra başkan adayının sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşılan görüntülerde beraberindeki heyetin olaya kahkahalarla eşlik etmesi vatandaştan büyük tepki aldı. Kazanın şokuyla sorulara cevap vermekte zorlanan yaralı motokurye ise anlam veremedi.

KİŞİYE SU VERDİ

Köse'nin heyetindeki kişinin yaralıya su vermesi de tepkiyle karşılandı. Sosyal medya kullanıcıları, kaza yapan kişiye su verilmesinin sakıncalı olduğunu kaydetti.

Kullanıcılar, "ilk yardım nedir bilmeden müdahale etmektense ambulans çağırıp bilincini açık tutmaya çalışsaydınız keşke." yorumunda bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.