CHP’'li o vekil iyice azıttı: Bakın neye katıldı!

CHP’'li o vekil iyice azıttı: Bakın neye katıldı!

Avrupa ve dünya basınındaki “sözde soykırım” lobilerine karşı Türkiye’nin mücadelesinin devam ettiği günlerde CHP’li Sezgin Tanrıkulu’ndan skandal bir geldi. CHP’li milletvekili, sözde Ermeni soykırımını anma etkinliklerine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı bünyelerinde Avrupa ve dünya lobilerine karşı mücadelenin yapıldığı sözde Ermeni soykırımı olayında CHP’den skandal bir girişim geldi. Daha önce pek çok olayla gündeme gelen CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türkiye’nin ‘sözde soykırım’a karşı mücadelesinin devam ettiği bu günlerde sözde "Ermeni soykırımı" yalanının anma törenine katıldı. Tanrıkulu’nun bu girişimine ise partisinden henüz bir açıklama gelmedi.

CHP'DEN SES ÇIKMADI

Türkiye Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan habere göre; Tanrıkulu’nun "sözde soykırım" törenine katılmasına, partisinden henüz bir tepki gelmedi. Öte yandan sosyal medya kullanıcıları Tanrıkulu'nun bu faaliyeti sonrası sosyal medyadan Sezgin Tanrıkulu’na yönelik sert eleştirilerde bulundu.

İLK SKANDALI DEĞİL

Tanrıkulu, 24 Nisan 2022 tarihinde X hesabından, "24 Nisan 1915’te yüzlerce Ermeni aydını İstanbul’da gözaltına alınıp, Çankırı, Ayaş, Ankara’ya sürüldü ve zorla kaybedildi" ifadelerini kullanmış, bu yüzden hakkında soruşturma başlatılmıştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.