Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

CHP’liler ne yapmak istiyor?

CHP’liler ne yapmak istiyor?

Anadolu İnanç Önderleri Derneği ve Dedeler Birliği Başkanı Hıdır Bulut, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da düzenlediği bir toplantı sonrasında saldırıya uğrayarak kafasından ağır yara aldı. 
***
Olayın ardından Alevi Dedesi Hıdır Bulut ile telefonla görüştüm, geçmiş olsun temennisinin ardından Türkiye sevdalısı Bulut'a bu alçak saldırıyı kimlerin, neden yaptığını sordum. 
***
Hıdır Bulut, "Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öven konuşmalarım sonrası CHP'liler tarafından saldırıya uğradım. Kafamdan ağır yara aldım" dedi. 
***
Şu duruma bakın, tahammülsüzlük diz boyu. Çok demokrat olmakla övünen CHP’liler bir Alevi dedesinin bir sözüne mi tahammül edemeyerek saldırıda bulundu? Sormak istiyorum bu neyin öfkesi?
***
Merak ediyorum CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda ne açıklama yapacak? Yoksa “bu kişilerin bizim partimizle uzaktan, yakından hiçbir ilgisi yok” demekle mi yetinecek. Kamuoyu bunu merak ediyor. 
***
Biliyorsunuz seçimleri artık geride bıraktık. Seçim arenasındaki tansiyonu yüksek tartışmalar artık geride kaldı. Ülkemizdeki bu üzücü olayların sonlanması için siyasilere büyük görev düşüyor. Yoksa iş daha çıkılmaz hale gelir. Tahammülsüzlük artar gider. 
***
Okullar kapandı, seçim bitti ancak nedense Ankara’da trafik hala kilit durumda. İnanın anlamış değilim. Geçtiğimiz senelerde bu durum asla olmazdı. Okulların dağılmasıyla birlikte trafikte bir rahatlama olur dolmuş, otobüsteki yolcu sayısı azalırdı. Sanki şimdi tam tersi bir durum var. Trafik bir hayli yoğun, toplu taşıma araçlarındaki yolcu sayısı daha da arttı. 
***
Görüştüğüm toplu taşıma sürücüleri “Ankara’da yaz uygulamasına geçmedik hala kış uygulamasındayız. Yaz uygulamasına geçsek otobüs seferleri azalacak bu kez çoğu yolcuyu alamayacağız” dedi. 
***
Sayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’dan insanların bir istirhamı var. İnsanlar, toplu taşıma araçlarındaki sefer sayılarının artırılmasını istiyor. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR