Cinayeti 6 arkadaşıyla birlikte işlemişler

Cinayeti 6 arkadaşıyla birlikte işlemişler

Adana’da lise öğrencisi Mustafa Çöplü’yü aralarındaki husumeti konuşmak için parka çağırıp dövdükten sonra bıçaklayarak öldüren Mustafa K. ve beraberindeki 6 arkadaşı tutuklandı.

3 Ocak akşam saatlerinde Adana'nın Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi’nde gerçekleşen olayda aynı lisede okudukları belirlenen ve aralarında ‘kız arkadaş meselesi’nden dolayı husumet bulunan Mustafa K., Mustafa Çöplü’yü konuşmak için parka çağırdı. Yanında sınıf arkadaşı ile parka giden Mustafa Çöplü, Mustafa K. ve yanındaki Seçkin C., Mehmet K., İsmail k., Fırat E., Doğukan Y. ve K.S. ile karşılaştı. Çıkan kavgada Mustafa K. ve beraberindeki 6 arkadaşı Çöplü’yü darp ettikten sonra defalarca bıçakladı. Şüpheliler arkadaşına yardım etmek isteyen M.K’yı da bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtılar.

MÜDAHALELER YETMEDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Mustafa Çöplü ve M.K’ya ilk müdahalelerini yaptıktan sonra ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırdılar. M.K’nın hayati tehlikesinin kalmadığı ancak arkadaşı Mustafa Çöplü’nün gece saatlerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

1111111.jpg

7 ARKADAŞ TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri başlattığı çalışmalarda olaya karıştığı belirlenen 7 şüpheliyi yakalayarak tutukladı. Şüphelilerden Mehmet K., Mustafa K., ve Fırat E.’nin olayda bıçak kullandığı, Doğukan Y.’nin Mustafa Çöplü’ye silah çektiği, diğerlerinin ise darbettiği belirlendi. 7 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.