Çoban yanında çalıştığı çiftçiyi bıçaklayarak öldürdü!

Çoban yanında çalıştığı çiftçiyi bıçaklayarak öldürdü!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde eski zabıta amiri ve çiftçi Mehmet Akşit (56) yanında çalışan çobanın bıçaklı saldırısı sonucu boynundan yaralandı.

Korkunç olayın adresi Afyonkarahisar...

Olay, dün akşam saatlerinde Sandıklı'ya bağlı Örenkaya köyü Kır mevkiinde meydana geldi. Emekli zabıta amiri olan ve çiftçilikle uğraşan Mehmet Akşit, yanında çoban olarak çalışan Suriyeli M.M. ile iş konusunda tartıştı. Mehmet Akşit traktörle tarlasını sürerken, aracın üzerinde bulunan M.M.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. M.M. hızla olay yerinden kaçarken boynundan yaralanan Mehmet Akşit ise çiftlik evine giderek, çobanın kendisini bıçakladığını söyledi. Ailesinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen Mehmet Akşit, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından Mehmet Akşit'e ait elektrikli motosikletle kaçan şüpheli M.M.'nin yakalanması için jandarma ekipleri geniş kapsamlı inceleme başlattı. Jandarmanın dron ile dağlık alanda yaptığı arama çalışması sonrası yakalanan M.M. gözaltına alındı.

Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.