Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyon'da konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyonkarahisar'da açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyonkarahisar'da açıklamalarda bulundu.

"YANIMIZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"

Yanımızda olan herkese teşekkürlerimi sunduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük zaferden Türkiye Yüzyılı'na uzanan bu kutlu yolda, bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye Yüzyılı'na giden yolu Afyonkarahisar'da başlatıyoruz. Son 21 yıldaki demokrasi ve kalkınma yolundaki attığımız adımlardan gurur duyuyoruz. Birileri çıkmış bize, tıpkı seccade edebiyatı yaptığı gibi, emperyalizm edebiyatı yapıyor. Terör örgütleriyle kol kola gezen kişi yapıyor bunu.

Bay Kemal acaba Londra'dan ne kadar para aldın da geldin. Empreyalistlerin truva atı Bay Bay Kemal'dir. Bize anti Emperyalizm dersi vermeye çalışıyor, bu kardeşiniz başbakan olduğunda Davos'ta IMF'in başkanıyla görüşme yapıyoruz. Başkana dedim ki adamlarınızı gönderiyorsunuz taksitleri alırsınız ama Türkiye'yi yönetmezsiniz. Sevgili kardeşlerim 2013'e kadar biz IMF'e olan borcumuzu ödedik ve bitirdik. Bu bay bay Kemal'in adamları otellerde görüşme yaptılar. IMF'den para almamız lazımmış. Almadık ne oldu, biz yola yürüdük, herhangi bir şey olmadı" ifadelerini kullandı.

"SİYASİ HAYATIMIN TAMAMI EMPERYALİZMLE MÜCADELEYLE GEÇTİ"

Türkiye Yüzyılı için yarın değil hemen şimdi diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu şekilde devam etti:

"Ey milletim! Sen şahitsin siyasi hayatımızın tamamı emperyalistlerle mücadeleyle geçti. 15 Temmuz gecesi bay bay Kemal tankların arasından kaçarken biz halkımızla beraberdik. Ülkemizi barış için savaşarak yücelttik. Savunma sanayisinde geldiğimizde neydi şimdi ne oldu? Türkiye'nin hakkını bunlar mı savunacak? Soruyorum size. Şimdi burada Afyonkarahisar'ın meydanından öyle bir ses verin ki duymayan kalmasın. 14 Mayıs'ta durmak yok yola devam diyor muyuz?

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA VAR MIYIZ?"

6'lı masa hakkında "Bunlar medeni değil bunlar gayri medeni" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti:

"Kısır siyasi hesaplar uğruna terör örgütlerinin emrine girenlerden onurlu duruş dersi almayız. 26 gün gece gündüz çalışmaya var mıyız? Afyonkarahisar'ımıza kazandırdığımız yatırımları tek tek saysak saatler yetmez. Son 20 yılda güncel rakamlarla 68 milyar lira yatırım yapmışız. Türkiye'nin en büyük sıkıntısı, bu ülkenin siyasetini yalan, nefret diliyle zehirleyerek yıkım üzerinden iktidar rüyası görenlerdir. Bay bay Kemal ve yanındaki avareleri bizim yaptıklarımızın yanından geçemez. Onların derdi soğan patates bizim yaptığımız yollar havalimanları olmasa soğan patates nereden gelecek."

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.