"Her gün farklı bir maske ile çıkıyorlar"

"Her gün farklı bir maske ile çıkıyorlar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Mamak'ta konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da hemşehri buluşmasında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkan başlıklar:

"Bizim sözümüz emperyalistlerin asırlar boyu üzerimizde oynadıkları oyunu boşuna çıkarmak için bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız diyerek birleştiğimiz bir şiardır. Bizim sözümüz milletimizedir. Bugünde sözümüz yine milletimize yarında öyle olacaktır. Biz sözümüzü millete söylerken rakibimiz her gün farklı bir maskeyle çıkıyor. CHP Genel başkanı özerklik diyerek Selahattin Demirtaş özgür kalacak diyerek YPG'yi terör örgütü olarak görmüyoruz diyerek cezaevlerindekileri serbest bırakacağız diyerek sözünü kandile söylüyor."

85 MİLYONUN HER BİRİNİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sizler 14 Mayıs'ta tercihinizi sandığa yansıtarak vazifenizi yerine getirdiniz. Artık yeni bir seçim olan 28 Mayıs'ta hepiniz tercihinizde serbestsiniz. CHP Genel Başkanı kendisine açılan krediyi yanlış yollara saparak heba etti. Ne diyordu ben hesap uzmanıyım sen nasıl hesap uzmanısın ki yanındakilere 40 milletvekili verdin. 4 yılda bunlar ne yaptı Esenboğa Havalimanı'nı da biz yaptık. İzmir'e sen ne yaptın Menderes Havalimanı'nı da bu kardeşiniz yaptı. Mamak 28 Mayıs'ta sandıkları patlatıyor muyuz? Gümbür gümbür sandıklara gidiyor muyuz? Ben Mamak'a inanıyorum. Dinine, diline mezhebine bakmaksızın her bir insanımızın da bu kutlu yürüyüşte yer almasını bekliyoruz. 85 milyonun her birinin geleceğine ışık tutuyoruz." dedi.

EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ REHAVET

Cumhurbaşkanı Erdoğan "28 Mayıs acılarımızdan ders aldığımız ve zaferlerimizden gurur duyduğumuz bir gün olsun. En büyük düşmanımız rehavet ve zafer sarhoşluğudur. Biz sandığı boş bırakırsak gelir biri o boşluğu doldurur. Ellerinde binlerce insanımızın kanı olan kandildeki terör baronlarının desteğini veren birine benim ülkem destek verebilir mi? Gençlerimizin keskin zeka ürünü bir video üzerinden olmadık hakaretler yağdıran birine ülke teslim edilir mi? 500 bin mülteciyi Suriye'nin kuzeyindeki briket evlere gönderiyoruz. 1 Milyon mülteciyi de gönderme çalışmalarımız sürüyor." şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.