Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların vatanperverliği de sahte

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların vatanperverliği de sahte

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Keçiören'de STK buluşmasında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan STK buluşmasında konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Keçiören'in tüm meseleleriyle, işleriyle yakından ilgilendik, ilgimizi sürdürmeyede devam edeceğiz. Keçiören'de bizi asla yalnız bırakmadı. Dün Malatya'daydım deprem konteynerlarının orada toplamda 50 bin kişiydi biliyorum ki Malatya neyse Keçiören'de o bugün yağmur yağdı bu yüzden kapalı salonda yapmak zorunda kaldık ama biliyorum ki açık havada yapsaydık 50-60 bin toplardık ama şimdi bunu sandıklarda toplayacağız. Bay Bay Kemal'in bütün hesabını alt üst ettiniz. Şimdi parlamentoda çoğunluğu 323 milletvekili ile yer almamız hem irade göstergesi hem istikrar göstergesidir bu çok önemli."

TALİMATI ALLAH'TAN ALIYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Keçiören'den tüm Türkiye'ye sesleniyorum Pazar günü Erdoğan evladınıza sahip çıktığınız anda 323 milletvekili ile önümüz apaçık. Farklı bir şekilde geleceğin Türkiye'sini kuracağız. Bunlar talimatı nereden alıyor? Kandilden biz nereden alıyoruz biz Allah'tan alıyoruz milletimizden alıyoruz farkımız bu bugüne kadar böyle geldik bundan sonrada böyle gideceğiz. Biz IMF ile ilişkimizi 2013'de kestik . Borcumuzu 2013'de sıfırladık. İstikrarsızlığın bedelini sadece siyasiler değil tüm Türkiye ödedi. Meclis'te oluşan tabloyu güçlendirerek 28 Mayıs'a taşımamız gerekiyor. Yasama ile yürütmenin uyum içinde çalışması çok önemli." dedi.

ZAFER SARHOŞLUĞUNA GİRMEK YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarında "Sabah erkenden sandıklara giderek oyumuzu kullanacak irademizi göstereceğiz. Dostumuzun komşumuzun da sandığa gitmelerini mutlaka sağlayacağız. Zafer sarhoşluğuna girmek yok, olmazsa olmazımız sandık sandıkta da Allah'ın izniyle zafere yürüyeceğiz. Tüm siyasi partilerden huzur ve barış içinde oylarını kullandı ve kararlarını beyan etti. Yıllarca bize demokrasi naraları atanlara rekor bir oyla Türk milleti iradesini ortaya koydu. Biz bize oy vermesede CHP'li vatandaşlarımıza böyle davranılmasını böyle hakaret edilmesini ve aşağılanmasını kabul etmiyoruz. Diktatörlüğe değil milletin gönlünü kazanmaya hasretiz. Benim vatansever tüm kardeşlerim inanıyorum ki pazar günü bunlara gereken dersi sandıkta verecektir. Ya bay bay Kemal sen ne zaman milliyetçi oldun. Bunlar böyle akşam başka sabah başka. Bunların her işleri gibi vatanperverliği de milliyetçiliği de sahte. Doğu'da PKK'ya çiçek atıp Ankara'da vatan millet diyerek kimseyi kandıramazlar." şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.