Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki programda konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki programda konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye Buluşması'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye Buluşması'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkan başlıklar:

"Millet ittifakı olarak sizin parlamentoda yasama olarak bir şey yapma şansınız yok milletimiz bu şansı cumhur ittifakına verdi. Milletimiz parlamentoda tercihini 323 vekille Cumhur İttifakı’ndan yana kullandı. Bizim terör örgütleriyle birlikteliğimizi ispatlayamazsanız namertsiniz. Biz terör örgütleriyle görüşmek için değil onları inlerinde vurmakla görevli olduk. Asla bizim terör örgütleriyle bir araya gelmemiz kozmik odalarda toplantılar yapmamız mümkün değildir. Utanmadan bir de beni televizyona çağırıyorsun senin derdin başka şöhret olmak istiyorsun sana yalancılık şöhreti yeter."

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sen ise Kandil’den aldığın talimatla bunların parti binalarına bile değil, parlamentoda odalarına gidip görüşme yapıyorsun ve beraber yol haritanı çiziyorsun. Sandıklarda şu anda özellikle Cumhur İttifakına karşı oy verenlere karşı nasıl saldırdıklarını duyuyorsunuz görüyorsunuz. Biz yapamayacağımız hiçbir eseri konuşmayız, 14 Mayıs'ta milletimiz bize olan güveni teyit etmiştir. Biz yapacağımızı konuşuruz. Ama artık ortada masa falan da kalmadı nereye vuracaksın. Muhalefette ortalık toz duman." dedi.

GÖNÜLLÜ DÖNÜŞLERİN ALTYAPISINI OLUŞTURUYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarını sonlandırırken "Kendi partilileri dahil kimsenin bu kişiyi taşıyacak mecali kalmadı. Pazar günü seçimlerin ardından Kılıçdaroğlu’nun da çektiği eziyete son vereceğiz. 15 seçim bizimle yarışa girdin hepsini kaybettin. Erdoğan’a teröristlerden destek mesajı yayınlanmıyor. Biz böyle bir desteği istemeyiz. Bize milletimizin desteği yeter. 300 milyar doları Londra’daki tefecilerden alıp getirecekmiş. Böyle yalan mı olur. Londra’nın tefecileri olsa olsa esrar, eroin kaçakçılarıdır. Sana delikli kuruş bile vermezler. Kuzey Suriye’de briket evler yaptık. Yalnız başımıza yapmadık sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yaptık. Türkiye’deki Suriyelilerin buralara gönüllü şekilde gidişinin altyapısını oluşturuyoruz." şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.