Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Kadın Kolları toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Kadın Kolları toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkan başlıklar:

"Şimdi önümüzde seçimlerin en kritik aşaması var, Pazar günü belki de hayatımızın en önemli tercihini yapacağız. Bizi tüm dünya tanıyor. Kalbi bizimle olan yüz milyonlarca kardeşimiz biliyor. Verdiğimiz mücadele ile milletimizin huzurundayız. Türkiye'ye son 20 yılda kazandırdığımız nice eserle milletimizin huzurundayız. Öbür tarafta SSK'yı ve CHP'yi batırmış bir kifayetsizlik var. 2 hafta öncesine kadar bedava ev vadettiği insanları sırf oy vermediler diye kapı dışarı ettiler. Toplamda da yüzde 1'i zor gören gruba 40 milletvekili verdiler."

"KALE İÇERİDEN FETHEDİLİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Her zaman benim bir sözüm var kale içeriden feth edilir sizinle bu fethi yapacağız. Erdoğan 323 kişi ile beraber bu yola devam ederse, hukuktan başka hiçbir şey tecelli etmez. Ne diyor eğer Selo'nun dışarı çıkmasını istiyorsanız oyları Kılıçdaroğlu'na vereceksiniz. Kim bu Selo? Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin ölmesine sebep olan kişidir. İşte şu anda Edirne'de yatıyor. İşi şansa bırakamayız, 14 Mayıs'ta yarım bıraktığımız işi 28 Mayıs'ta ezici bir çoğunlukla tamamlayacağız." dedi

"YARIM BIRAKTIĞIMIZI TAMAMLAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Suçüstü yakalandılar. Bizi hedef alarak, bize ve milletimize hakaret ederek paçalarını kurtarmaya çalışıyorlar. Ama hakaretin üzerini örtemezler. Asıl sorumluluk bize düşüyor. İşi şansa bırakamayız, nasıl olsa öndeyiz duygusunun bizi rehavete sürüklemesine izin veremeyiz. 14 Mayıs'ta yarım bıraktığımız işi 28 Mayıs'ta inşallah ezici bir çoğunlukla tamamlayacağız. Maruz kaldığı onca saldırıda milli iradeye sahip çıkanlar kadınlardır. Tuttukları evlat nöbetleriyle terör örgütlerine baş kaldıranlar kadınlardır. Pazara kadar değil mezara kadar sizinleyiz." şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.