Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emeklilere müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emeklilere müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler kapsamında Karabük'teki mitingde toplanan kalabalığa seslendi. Erdoğan, çalışan ve emeklilerin sıkıntılarına değinerek "Son sözümüzü söyleyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan ve emekliler için "Önce tüm hazırlıklarımızı tamamlayacağız, sonra sözümüzü söyleyeceğiz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Sevgili Karabüklüler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Karabük'ü özlemişiz. Şu katılıma bak. Merak ettim katılımı sordum. Emniyet'in verdiği rakam 46 bin. 31 Mart akşamı Karabük'te zaferi beraber kutlayacağız.

Ekmeğini demirden çıkaranların şehri olan Karabük, Türkiye sanayisinin de can damarları arasında yer alıyor. Ekonomimize eşsiz katkılar sunuyor. Bu şehri Türkiye Yüzyılı'nda daha da ileri götürmek bizim için bir vefa meselesidir.

SON SÖZÜMÜZÜ SÖYLEYECEĞİZ

Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur. Bazıları meydanlarda söz verip göreve gelince unutmasını iyi bilirler. Biz ise yapmakla mesulüz. Sırtlarında yumurta küfesi olmayanlar diledikleri gibi atıp tutabilirler. Önce tüm hazırlıklarımızı tamamlayacağız, sonra sözümüzü söyleyeceğiz.

Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz. Azimle çalışarak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir mesele yoktur. Yeter ki birliğimize, kardeşliğimize sahip çıkalım.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.