Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları haberimizde:

-Cumhurbaşkanı Erdoğan "Netice itibariyle hepimiz beşeriz yani hepsi mümkün. Gerçi karşımızda henüz bir cumhurbaşkanı adayı bile belirlemekten aciz bir masa olduğu hakikatini unutmuyoruz. Bu masanın bizim yaptıklarımızı, hedeflerimizi, vizyonumuzu aşacak bir belge ortaya koyabilmesine de pek ihtimal vermiyoruz. Ama yine de ‘Ne yapmışlar’ bir bakalım dedik. Keşke bakmaz olaydık. Kendimiz adına ama bu partilere umut bağlayanlar adına gerçekten çok üzüldük."

-Cumhurbaşkanı Erdoğan "Son 20 yılda ülkemizin demokrasi ve kalkınma yürüyüşü öylesine hızlı oldu ki muhalefet bile bunun gerisinde kaldı. Biliyorsunuz önceki gün 6 parti güya aylarca çalışıp, uğraşıp, didinip hazırladıkları bir ortak politikalar metni yayınladı. Ülkemizin 6 güzide partisi bir araya gelip böyle bir metin hazırlayınca insan ister istemez şöyle bir beklentiye giriyor; neyin nesidir. Öyle ya bir 20 yıldır gece gündüz çalışmaktan ola ki bazı şeyleri gözden kaçırmış, bazı şeyleri ihmal etmiş hatta bazı konularda hata yapmış olabiliriz."

-Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yeni yönetim sistemimizle yasama, yürütme ve yargı arasındaki ilişkilerin tanımını netleştirip yetki ve sorumluluk alanlarını belirgin hale getirerek bu sürecin en sağlıklı şekilde yürümesini sağlayacak altyapıyı zaten kurduk. Seçimlerin ardından yeni yönetim sistemimizin ilk dönemindeki tecrübelerin ışığında sistemi daha ileriye taşıyacak restorasyonları da yine meclisimizle birlikte yapmayı umut ediyoruz."

-Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Tamam; Cumhurbaşkanı adayını belirlemekte tembellik ediyorsunuz orasını anladık da, bari vaatlerinizi oluştururken azıcık ders çalışsaydınız. Ülkenin en önemli sorunu ekonomi diyorlar, tek çözüm önerileri Merkez Bankası’nın (MB) İstanbul’daki Dünya Finans Merkezi’ne giden birimlerini tekrar Ankara’ya döndürmek.''

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.