Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

"PRANGALARI BERABER PARÇALADIK"

Herkese selamlarını ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Baba yurdum ata toprağım Rize’yi gönülden selamlıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Şu katılıma bir bakın siyasette böyle bir şey görülmedi. 14 Mayıs'ta inşallah müjdemizi alacağız. Karadeniz mert insanlarını selamlıyor, aşkınızdan dolayı kutluyorum. Sizleri sevmemek mümkün mü? Sizler gibi hemşerilere sahip olup gururlanmamak mümkün mü. Sevdasına düştüğüm Rize'yi ve siz değerli kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum.

Bugün bir kez daha sizlerle olmanın bahtiyarlığı içindeyim, kucaklaşmanın sevincini yaşıyorum. Sizlerle yoldaşlık etme imkanı verdiği için rabbime hamdediyorum. Bizden önceki 70 yılda yapılamayan eserleri 21 yıla sığdırdık. İrademize vurulan prangaları beraber parçaladık. Birlik beraberliğimize yapılan kalleş saldırıları beraber aştık" dedi.

"HİZMET SİYASETİ YAPTIK"

Hizmet için var olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu hizmet olacak inşa ettiğimiz yollarla tüm dünyaya bağladık. Rize ile birlikte 81 vilayetimizi nakış nakış işledik. Yaptığımız eserler bizim karnemizdir. Sormak lazım Bay bay Kemal sen ne yaptın senin referansın var mı? 6'lı masa 7 tabak onun altında birine tabak birine bıçak, bu işi bozacak Rizeli uşak. Bunlar ülkemize olan hizmet aşkının sadece birer örneği. Son 21 yılda başardıklarımızdan aldığımız güçle icraatlerimizi yapıyoruz. 14 Mayıs büyük ve güçlü Türkiye idealinin başlangıç noktası olacaktır.

Hazır mıyız Rize? 14 Mayıs'ta durmak yok yola devam diyoruz. Doğru adımlara yola devam diyoruz. Rize'de bir destan daha yazıyor muyuz? Kurban olayım size. Karadeniz'in incisi Rize'mize ancak bu duruş yakışır. Siz bize inandınız biz de sizin için aşkla çalıştık. Emanetinizi yere düşürmeden canla başla mücadele ettik. Siyaset yolculuğuna çıktığımızdan beri hep eser siyaseti yaptık" ifadelerini kullandı.

"HAYAL TÜCCARLIĞI YAPMADIK"

"Siyasi hayatımızın hiç bir döneminde hayal tüccarlığı yapmadık" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti:

"Karadenizli uşaklar gibi daima harbi olduk. Bu ülke her seçim öncesinde boş vaatler dağıtan işportacı siyasetçilerden çok çekti. 2002'de göreve geldiğimizde bu siyasetçilerin hepsini tedavülden kaldırmıştık. Son günlerde yeniden arz-ı endam ediyorlar. Önlerine gelene Cumhurbaşkanı yardımcılığı dağıtıyorlar. Sabah erken kalkan Cumhurbaşkanı yardımcısı oluyor bunlarda. Şimdi kaç olduklarını saymayı kendileri bile bıraktılar. 14 Mayıs'a kadar herhalde 15 20 yardımcı olurlar.

Birinin ak dediğine diğeri kara diyor. Bay bay Kemal çıktı Londra'daki tefecilerden 300 milyar dolar ayarladım dedi, bunun üzerine masadaki diğer ortağı böyle bir paranın olmadığını söyledi. Yaş çay alım fiyatını kilo başına yüzde 64 artırarak 11 lira 30 kuruşa çıkarıyoruz. Bay bay Kemal ve ortaklarına şu soruyu sorun; Yalanı boyamayla ak mı edeceksin? Aile bizde kutsaldır LGBT gibi sapkın gruplardan niçin oy dilendiğini sorun. Bay bay Kemal LGBT'ci olduğunu biliyoruz."

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.