Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim mitingleri için Ankara'da olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim mitingleri için Ankara'da olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerine 2 haftadan az bir süre kala en önemli mitinglerinden birini yarın Ankara'da gerçekleştirecek.

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler genel seçimleri kapsamında miting programlarına 10 Şubat’ta Zonguldak’ta başlayan ve son olarak dün Kayseri'de halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun mesaisi Ankara'da devam edecek.

Seçim mitingleri için bugün Karabük ve Çankırı'ya gidecek olan Erdoğan, seçimlere ilişkin mesajlarını verirken, gündemdeki konulara da değinecek.

BÜYÜK ANKARA MİTİNGİNE KATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın partisince Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenecek Büyük Ankara mitinginde halka seslenecek.

EMEKLİLERE PROMOSYON MÜJDESİNİ KAYSERİ'DE VERDİ

Erdoğan, geçtiğimiz gün Kayseri'de yaptığı konuşmasında banka promosyonlarının 8 bin ile 12 bin lira arasında belirlediğini duyurmuştu.

Aynı zamanda daha önce gerçekleştirdiği mitinglerde de emekli maaşına ilişkin açıklamalar yapan Erdoğan, "En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı ömrünü kendi ve ailesi için harcayan vatandaş için elbette yeterli değil. Arzu ettiğimiz düzeye devlet millet olarak daha fazla çalışacak, daha fazla gelir elde edecek ortaya çıkan gelirden de emeklilere hak ettiği parayı vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine gözler büyük Ankara mitingine çevrildi ve emekli maaşlarına ilişkin zam beklentisi oluştu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.