Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir destekte Doğru Yol Partisi’nden

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir destekte Doğru Yol Partisi’nden

Doğru Yol Partisi ikinci turda Cumhur İttifakını destekleyeceğini duyurdu.

Doğru Yol Partisi İlçe Başkanlığı Ankara Mamak’ta Cumhurbaşkanına destek organizasyonu düzenledi. Gerçekleşen organizasyonda Doğru Yol Partisi Cumhur İttifakını destekleyeceklerini duyuran Bekir Arslan , “Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız” dedi.

Türkiye 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için vatandaşlar oy kullandı. Adaylar %50 barajını aşamadığından dolayı seçim 2. tura kaldı. 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ikinci tura günler kala partiler destekleyecekleri adayları açıklamaya başladı. Son olarak Mamak’ta düzenlenen destek organizasyonunda Doğru Yol Partisi Mamak İlçe Başkanı Bekir Arslan ikinci turda Cumhur İttifakını destekleyeceklerini söyledi.

“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

Destek organizasyonunda konuşan Doğru Yol Partisi Mamak İlçe Başkanı Bekir Arslan, “Cumhurbaşkanımızın devam etmesi için seçimlerde tam destek vereceğiz. Kendisini seviyoruz” dedi. Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’yi destekleme gerekçelerini ise şu ifadelerle dile getirdi; “Niçin destek veriyoruz. Kendisine Ayasofya’da sabah namazını, Eyüp Sultanda bayram namazını kıldırmak için. Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız. Gümbür gümbür geliyoruz. Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz arkadaşlar. Tam olarak destekliyoruz. Sahada, meydanda, caddede, sokakta her zaman, her yerde. Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı olarak yoluna devam etmesi için buradayız.”

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.