Devlet Bahçeli’nin yeni başdanışmanı Esma Özdaşlı kimdir?

Devlet Bahçeli’nin yeni başdanışmanı Esma Özdaşlı kimdir?

MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yeni bir başdanışman atandı. Bu isim Esma Özdaşlı. Peki Devlet Bahçeli’nin yeni başdanışmanı Esma Özdaşlı kimdir? İşte cevabı:

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından siyasi parti kadrolarında değişim ve yenilenmeler yaşanmaya devam ediyor. Kendisine yeni bir başdanışman atayan isim bu kez MHP lideri Devlet Bahçeli oldu. Bahçeli’ye başdanışman olan isim bakın kim çıktı:

Esma Özdaşlı, MHP Genel Başkanı Başdanışmanı olarak atandı. Özdaşlı, bu görevi x hesabından duyururken “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin tensip ve takdirleriyle başdanışman olarak görevlendirilmekten büyük mutluluk ve gurur duymaktayım. Allah bizleri çıktığımız bu yolda mahcup etmesin” dedi.

BAHÇELİ’YE OLAN BAĞLILIĞI…

MHP'den yapılan açıklamada da, Doç. Dr. Esma Özdaşlı'nın partiye ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye olan bağlılığı, liyakat ve tecrübesi göz önünde bulundurularak bu göreve getirildiği ifade edildi.

ESMA ÖZDAŞLI KİMDİR?

MHP’deki bu görevlendirme sosyal medyada hayli yankı buldu. İnternet kullanıcıları Esma Özdaşlı kimdir sorusunun cevabını aramaya başladı.

Biz de onlar için araştırdık; Esma Özdaşlı kimdir sorusunun cevabını onlar için derledik:

Çiçeği burnunda başdanışman Esma Özdaşlı, tıpkı MHP lideri Bahçeli gibi akademisyen kökenli bir isim.

2005 Karadeniz Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Özdaşlı, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen MHP Olağan Kurultayı’nda Bahçeli tarafından parti MYK üyeliğine seçilmişti.

Özdaşlı bu görevlendirmeyi “14. Olağan Büyük Kurultayda şahsımı MYK üyeliğine layık gören Sayın Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'ye şükranlarımı sunarım. Allah bizleri çıktığımız bu yolda mahcup etmesin” ifadeleriyle duyururken, Bahçeli’ye şükranlarını sunmuştu.

esma-ozdasli-kimdir.jpg

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Esma Özdaşlı, 28. Dönem MHP Burdur Milletvekili Aday Adayı’ydı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.