Dilan Polat'ı delirttiler: 11 gündür ruh sağlığı hastanesinde kalıyor

Dilan Polat'ı delirttiler: 11 gündür ruh sağlığı hastanesinde kalıyor

Kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğt. Ve Arşt. Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Polat’ın 11 gündür hastanede kaldığı iddia edildi.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti haklarındaki Vergi Usul Kanunu'na muhalefet, yasa dışı bahis, resmi evrakta sahtecilik, kara para aklama gibi suçlamaların ardından tutuklanmıştı. Dilan Polat ile ilgili sır gibi gizlenen bir bilgi ortaya çıktı! Polat, 11 gün önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılmıştı. Polat’ın o günden bu yana hastanede tedavi gördüğü iddia edildi.

d3.jpg

DİLAN POLAT'I SONUNDA DELİRTTİLER

Cezaevinde olduğu düşünülen internet ünlüsü Dilan Polat'ın kamuoyundan sır gibi saklanan bir detay ortaya çıktı. Avukatları Dilan Polat için psikolojisinin iyi olmadığı yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Hapishane ortamına alışamayan Dilan Polat’ın sinir krizi geçirdiği bu nedenle de 11 gündür tedavi altında olduğu iddia edildi.

d2.jpg

11 GÜNDÜR HASTANEDE

Polat'ın 11 gündür de Bakırköy'deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüş olduğu iddia edildi. Tutuklu fenomenin sağlık şikâyetleri ilk günden bu yana devam ediyordu.

İddialara göre: Ünlü fenomenin, son dönemde ağlama krizleri daha da arttı. Kollarında şiddetli eklem ağrıları başladı ve yüzünde bir uyuşma oldu. Cezaevi yönetimi ise bu durumu savcıya bildirdi. Savcı da cezaevi doktoru ile görüşüp Polat'ı hastaneye sevk etme kararı aldı. Tutuklu fenomen 28 Aralık Cuma günü Bakırköy'deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi.

Dilan Polat burada doktor kontrolünden geçirildi, tetkikler yapıldı. Doktorlar, Polat'ı hastaneye yatırma kararı verdi. Polat'ın avukatlarından Sevinç Horoz ise bu gelişmelerin peşinden 'Kısa bir süredir hastanede' açıklamasını yaptı.

d4.jpg

İLK ZİYARETİNE GELENLER

Bir tutuklu ile aynı odada kalan Dilan Polat'ın uzun süredir kullandığı antidepresan ilaçları değiştirildi. 11 gündür tedavi altında olan Polatı'ı ziyaretine ilk gelenler de çocukları oldu.

Dilan Polat yeniden cezaevine mi gidecek yoksa hastanede kalmaya devam mı edecek? İşte bu kararı önümüzdeki günlerde doktorların vereceği öğrenildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.